2777
2789
[QUOTE=342938466]نمیدونی من چه عذابی از دست این آدم کشیدم. به قول یکی کاربرا مرد نباید پی ببره که از ...

نه گلم ناراحت نشدم. یاد اون بی لیاقت افتادم😅

حسبیَ الله، لٰا الٰه إلا هُوْ، عَلیه توکلتُ و هوَ ربُّ الْعرشِ الْعَظیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااای دقیقا منم یکم بی معرفت شدم. حس میکنم خدا میگه تا حاجتشو گرفت منو رها کرد. انشالله خودش دستمون ...

ببخشید همسرتون مگر چه شغلی داره؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

سلام عزیزدلم 35 سال که هنوز دیر نیست برا ازدواج. شایدبگی برا دل خوشیت میگما نه، من خودم اخرای 15سالگ ...

برای ازدواج اصلا دیر نیست اما برای بارداری سالم باید تا ۴۰ سال حتما هر سال سونو بده و ذخیره تخمدانش رو چک کنه برای کسی که بچه میخاد اگرم که نخاد که چه راحت

ابجی این حرفارو ولش کن. فقط به منی که ٣٥ سالم شده بگو چه خاکی توی سرم بریزم😭😭😭

عزیز دلم منم دو تا دوست دارم دو قلوعن 34 سالشونه کار میکنن  ازدواجم نکردن اینقد شادن موقع ازدواجتم میشه.. انگار شوهر کردن ی جور غم وغصه داره آخرش خیلی یعنی نکردنش هم ی جور انشالله ی بخت خوب گیرت میااد فداتشم 

مهم نیست دیگه.مهم دل منه که تیکه تیکه شد😭😭 هیشکی نمیفهمه من چی میکشم.کاش مامانم مسافرت نبود بغلش ...

حق داری ... هر دردی درده 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
این حرفا دلخوش کنیه.خدا اگه کسی برای من درنظر داشت ٣٥ سالم نمیشد

عزیزم سوره نور ودعای معراج خیلی خوبه اگ دوستداشتی بخون

واینکه واقعن ۳۵ سال سنی نیست چرا زیاد میبینی الان سن ازدواج کلا بالا رفته مگر اینکه اطرافیانت کمی بهت فشار میارن وگرنه ک سنی نداری 

ای بابا. یاد خودم افتادم. منم مجرد بودم ازین روزا داشتم درکت میکنم غرور آدم له میشه. ان شاءالله ب زودی ازدواج کنی و خوشبخت شی 

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️