2777
2789

چله زیارت عاشورا ایت الله حق شناس بگیر خیلیا جواب گرفتن

به اونم فکر نکن برا خیلی از دخترا پیش اومده 

با همون دل شکسته بخونی جواب میگیری

به حرف اونایی ام که هعی اینجا بهت گفتن به خودت برس فلان کن عمل کن اینا گوش نکن  این همه خانم متاهل خوشبخت که هیچ کدوم عمل زیبایی ندارن چ بسا عیب ظاهری ام دارن نباید اینقدر مردا رو لوس وپرتوقع  کرد خودت باش 

تا بعدها پیش کسی که دوست داره خود خودت باشی  چ از لحاظ رفتاری چ ظاهرنه ترس از اینکه از  مثلا ازدماغم خوشش نیاد ازچشم بدش بیاد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اونقدر آدم میشناسم شوهرشون با التماس بله گرفته ولی الان از اندام، قیافه ، اخلاق و همه چی ایراد میگیره این طرف که از همون اول ایراد بگیره همون بهتر که کلا نیاد طرفتون

فوق لیسانس دارم. در استانه استخدام دولتی هستم. خانواده خوبی دارم. تهرانم

ایکاش من جای تو بودم

خانواده خوب و حقوق ماهانه داشتم

من ازدواج کردم و سه تا بچه هم دارم ولی خانواده خوب و حقوق ندارم

خیلی سخته همیشه خلا بزرگی دارم

مهم نیست دیگه.مهم دل منه که تیکه تیکه شد😭😭 هیشکی نمیفهمه من چی میکشم.کاش مامانم مسافرت نبود بغلش ...

منم ۳۵ سالمه ولی کاش کاش کاش هنوز مجرد بودم و هیچ وقت ازدواج نمی کردم 🤕اصلا اصلا گریه و دل شکستن نداره تازه باید خدارو شکر کنی 

کاش اون موقع همسرمنم بهم میگفت تو رو نپسندیدم و خلاص  کاش برمی گشتم عقب 

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

قدم یک و شصت... وزنم ٥٥. چهرم پوست صاف. چشم و ابروی مشکی. دندونای سفید و مرتب. بینی ام هیچ مشکل ...

چه ربطی داره من قدم از تو کوتاه تره بینی ام بزرگه به نظر خودم که خوبم  ولی میزدم تو دهن خواستگاری اگر به قیافه ام گیر میداد 

تو مشکلی نداری شاید سلیقه اون نبودی خودتو تغییر نده 

مرتیکه بیشعور بوده وگرنه یه خواستگار من زنگ زد گفت ممنون از پذیرایی تون دختر خانوم تون خیلی خانوم و ناز بودن ولی پسر من خیلیییی درشت هیکل و قد بلنده مناسب هم نیستن متاسفانه ان شاءالله هردو خوشبخت بشن 

اصلا هم بهم بر نخورد چون راست میگفت مثل قوری و فنجون بودیم

طفلی دخترا ! همه جوره تحت فشار هستند زود ازدواج میکنند ازهمه چی جا میمونند دیر ازدواج میکنند انتخابشون سخت میشه ازدواج نمیکنندیه  درد سر . ازدواج میکنند یه دردسر بزرگتر . جدا میشن مصیبت کربلا سرشون میاد !

بیا پسر ۵۴ ساله تازه میخواد دختر ۲۸ ساله بگیره 😑 احتمال زیاد هم نمیپسنده!

اسی تو نباید پیگیر میشدی 

وقتی پسری بخواد خودش باز زنگ میزنه پیگیر میشه ، چ مدل سنتی باشه چ مدرن 

بعد از دیت اول دختر اصلا نباید زنگ بزنه یا بگه چی شد میخوای یا نه،،،،

حالا خواستگاره چند سالش بود؟؟

🤍

بعضیا خیلی پرروان. یکی از دوستام براش خواستگار اومد. دوستم قد کوتاهه و چشم رنگی. پسره خیلی معمولی بو ...

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

ربطی به قیافه تو نداره پسرا در سن بالا خیلی سخت پسند میشن نمیتونن مجردی رها کنن شاید خانوادش مجبورش کردن که بیاد تورو ببینه اونم به اجبار حتمار اومده نتونسته چیزی بگه که بهمش بزنه اینو منم خواستگار داشتم پسره اومد پسندید مامانش نپسندید رفته دختر داداشش براش گرفته بود داغون داغون اینجور افردا همیشه خیلی داغون تر گیرشون میاد بعد همه به قسمت عزیزم پسرای الان عملیا رو که انقد ژل میزنن حالت دیگ بهم میخوره رو دوس دارن پسرای ایرانی پلنگ پسندن دیگ تو سلیقشونو نگا کن 

ازدواج دختر وپسرها سخت شده، وهزینه های مالی زیادی باید هردو پرداخت کنند.

برای همین زیاده از حد وسواس به خرج میدن که مبادا متضرر نشن.

قدیم ها ، پسر با یک دست لباس تنش میومد ودختر هم با جهیزیه سبک ومهریه کم میرفتند سر زندگی وبا هم خونه و وسایلش را میخریدند و این همه هم بی حجابی وبی بند وباری وفضای مجازی نبود که مقایسه کنند .

شاید بگید پسرها سخت گیر شدند ولی دخترها هم از همه پسرها انتظارات بالا را دارند که فقط ۲۰ یا ۳۰ درصد پسرها میتونند اون را برآورده کنند.

و همه دخترها چشمشون به همون تعداد محدوده.

خب اونها هم که فقط میتونند همون ۲۰ یا ۳۰ درصد دخترها را بگیرند.

۷۰ درصددختر وپسرها روی دست بابا ومامان شون میمونن

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

در هر صورت در هر دو حالت دختر و خانوادش ناراحت میشدن

نه اینطور نیست 

میتونست بگه معیارهامون متفاوته  خیلی دردش کمتر از این بود بگه اگه بگم دلت میشکنه 

منتها من فکر میکنم مرد ها کلا دلایل دیگه ای دارند استارتر... حتی دلایل مالی 

این همه پسر  میرن دختر های معمولی و  حتی زشت میگیرن .... منتها این آقا دیده شما دلت لرزیده مریض بازی درآورده اینو گفته . مرد ها این موقع ها غالبا بدجنس میشن