2777
2789
عنوان

ذهنم درگیره میشه بیاین

438 بازدید | 25 پست

سلام من به نفر تو ذهنم بود دوسش داشتم همسایمونه بعد چند روز بود دیگه بهش فکر نکردم ولی ظهر خوابشو دیدم و کنارش خوشحال بودم اونم خواستگاریم و اینا ،قبلا هم مامانش اومد در خونمون ولی مامانم گفت بچم کوچیکه خوب چون بچه هم بودم ،،بعد که این خوابو دیدم تا بلند شدم یه حس خیلی خوبی داشتم انگار خیلی دوسم داشت تو خوابم،،یعنی بهم فکر می‌کنه که اومده تو خوابم آخه میگن اگه به یکی خیلی فکر کنی میری تو خوابش ،،اینم بگم اهل دوستی و اینا نیستم یعنی تا حالا دوست پسر و اینا نداشتم و قصد هم ندارم با کسی دوست شم یه مدت بود خیلی ذهنم درگیرش بود شاید یک هفته ای بود بهش فکر نکرده بودم و یهو خوابشو دیدم من هروقت خوابی رو میبینم حسش بهم منتقل میشه بعضی موقع ها با ترس بیدار میشم ولی بعضی اوقات خیلی احساس خوبی دارم میشه تعبیر خوابمو بگین یه چیزی هم بگین تا فراموشش کنم چون دوست ندارم قبل از ازدواج با کسی به یکی دیگه فکر کنم ضمناا مذهبی هم نیستم 

نه فکر نمیکنه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

دقیقا چیزی که میگیو منم تجربشو داشتم،مدت ها بهش فکر نکردم یعد طرف اومده به خوابم و همون طور که شنیدی منم شنیدم اگر یکی بیاد به خوابت بدون اینکه بهش فکر کرده باشی یعنی اون شخص شب قبلش داشته به تو فکر میکرده

بنظرم خب این نشونه اونقدری قوی نیست که دلیل بر دوست داشتنش قرار بدی و باید تو موقعیت های مختلف با خودش و مادرش ارتباط بگیری و رفتارهاش رو بسنجی تا متوجه بشی

معمولا ارتباط با همسایه خیلی سخت تره چون تو محیطی هستی که اون هم زندگی میکنه و این کار رو سخت تر میکنه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا چیزی که میگیو منم تجربشو داشتم،مدت ها بهش فکر نکردم یعد طرف اومده به خوابم و همون طور که شنیدی ...

یه مدت جونمو براش میدادما ولی به روی خودم نیاوردم بعد چندروز ناراحتی و افسردگی کوتاه فراموشش کردم تا دیروز ظهر اینم بگم من اصلا بی مورد خواب نمی‌بینم چی بشه یهو یه خوب ببینم تازه بعضی موقع ها واقعا اتفاق می‌افته ،،وای تا بلند شدم یه حس خیلی خوبی داشتم انگار کنارش خیلی خالم خوب بود تا حالا این حس رو نداشتم 

یه مدت جونمو براش میدادما ولی به روی خودم نیاوردم بعد چندروز ناراحتی و افسردگی کوتاه فراموشش کردم تا ...

چیزی که میگیو برای منم دقیقا با تک تک جزئیاتی که میگی پیش اومده برای منم بعضی وقتا یسری از صحنه های خوابم تو واقعیت اجرا یا تعبیر میشه

من میگم الان باید صبر کنی ببینی واقعا دوسش داری یا نه،اگر دوسش داری من میگم برو اسمشو پیدا کن یا مثلا محل مدرسش یا هرجایی که از طریقش بتونی پیجش یا اطلاعاتی ازش رو پیدا کنی

تو سوشال مدیا یه مدت دنبالش کن،اگر اون خودش علاقه داشته باشه بهت نزدیکت میشه بعد اون

چیزی که میگیو برای منم دقیقا با تک تک جزئیاتی که میگی پیش اومده برای منم بعضی وقتا یسری از صحنه های ...

مدرسه که نمیره حداقلش ۲۴ سالش هست پلیسم هست ،چون تا حالا با پسری ارتباط نگرفتم میترسم خودم برم سمتش

مدرسه که نمیره حداقلش ۲۴ سالش هست پلیسم هست ،چون تا حالا با پسری ارتباط نگرفتم میترسم خودم برم سمتش

که اینطور متوجه شدم پس سنش خیلی بالاس ببین احتمالش رو بهت میدم که ایشون خودشونم با شخص دیگه ای در ارتباط باشن اگر میخوای مطمئین شی بنظرم برو پیج مادرش رو فالو کن از تو فالویینگاش پیج پسرشو پیدا کن

سعی کن تو اصلا کاری نکنی اگر اون خودش دوست داشته باشه سمتت میاد و جلو میبره داستان رو،قرار هم نیست حتما رابطتتون اولش پررنگ و غیر عرف باشه همه چیز کم کم پیش میره یه مدت اینطوری باهاش ارتباط بگیر ببین اخلاقیاتشو دوست داری یا نه بعد ارتباطتتو باهاش بیشتر کن

جسارتا شما خودتون چندسالته عزیزم؟

که اینطور متوجه شدم پس سنش خیلی بالاس ببین احتمالش رو بهت میدم که ایشون خودشونم با شخص دیگه ای در ار ...

۱۹ سالمه ،مادرش نصبتا پسره یه ۵۰ سالش هست و فکر نکنم اینستا و اینا داشته باشه آخه جالبیش اینجاس من تو خواب و اینا سن و ایناش رو فهمیدم و اسمش هم نمی‌دونم😥😢

بهش فکر نکن چون چندردز ذهنت درگیرش بوده ناخوداگاه ذهنت رفته سمتش

نه آخه شاید یک ماهی بود بهش فکر نکرده بودم و از اون موقعی که خوابشو دیدم یه حس خوب و عجیبیی دارم اینم بگم من بی دلیل خواب نمی‌بینم 

عزیزم بنطرم الکی به این چیزا دل خوش نکن 

چون خودت میگی دوست ندارم به کس دیگه ای فکر کنی میگم 

اگه قسمت هم باشید میاد خواستگاریت و ازدواج میکنید اگرم نه که هیچی

چند وقت دیگه فراموشش میکنی

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
ولی من میگم دوستت داره منم ازین خواب زیاد دیدم وتعبیرش هم همونه اگه کیس خوبی هست بهش فکر کن

اره خوب که هست دوسش هم دارم یعنی اونم بهم فکر کرده که همچین خوابی رو دیدم آخه من بی دلیل خواب نمی‌بینم و شنیدم میگن خواب هرکی رو دیدی بهت فکر میکرده