2777
2789

۲۹ سالمه تحصیلاتم ارشده تا این سن نه عشقی داشتم نه دوس.پسری نه ازدواجی هیچی، زندگیم همیشه خالیه . سر کار هم نمیرم هنوز مدرک ارشدمو نگرفتم، کلا انگیزم نسبت به همه چی از دست دادم و حس میکنم دیگه دیر شد و زندگیمو باختم دیگه کی میاد سمتم از همه متنفر شدم نگید چرا تا الان تجربه نکردی   با کسی نبودی و خواستگار نداشتی چون هزار دلیل داره

همشم تو خونه ام پولی هم ندارم، یه چیز بهتون بگم شاید باورتون نشه اما قیافه خوشگلی دارم طوری که همیشه تو هر جمع و جایی بودم قیافم از همه خوشگلتر بود و بهم میگفتن ، بیبی فیسم و نهایتن بهم میخوره ۲۴ سالم باشه 

تو این مدت یه شغل خونگی داشتم کمی ازش پول در میاوردم

اهداف زیادی دارم برای زندگی مثل دکتری خوندن و سرکار رفتن ولی خب میگم چه فایده وقتی همیشه تنهام و کنج خونه و هیشکی دوسم نداره و هیچ امیدی به عشق و ازدواج ندارم و انگیزمو برای همه چی از دست دادم

یه پیج اینستا زدم میگم از خودم عکس بزارم  و پست بزارم شاید از تنهایی در اومدم ولی اونجاهم خبری نیس

کلا بدبختم خسته شدم از این زندگی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هوووف پاشوخودتوجمع کن دختر برو درست روادامه بده کارکن واردجانعه شو۴نفرببیننت همچی میگه۲۹سالمه انگار۵ ...

یه چند ماه دیگه سی سالم میشه طرز فکر ملت احمقم که میدونی... نمیدونم چکار کنم تا حالا تو جامعه نبودم چجوری برم دنبال کار 

یه چند ماه دیگه سی سالم میشه طرز فکر ملت احمقم که میدونی... نمیدونم چکار کنم تا حالا تو جامعه نبودم ...

سرکار حالتو خیلی خوب میکنه

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته
یه چند ماه دیگه سی سالم میشه طرز فکر ملت احمقم که میدونی... نمیدونم چکار کنم تا حالا تو جامعه نبودم ...

گوربابای حرف مردم اون۳۰سالی که تومیگی قضیش مال۳۰سال پیشه الان۳۰به بعدملت عروس میشن جلوچشمم بودی،حسابتومیرسیدم با این طرزفکرت🙂

تنها باشی خیلی بهتر از این که با آدم بیخود و بی شرف باشی

مجردی یک درده 

متاهلی بد هزار و یک درد 

منم ۳۳ تنهام

اين زمونه پسر خوب و سالم و چشم و دل پاک خیلی کمه 

اکثر پسرا همسن خودم زن و بچه دارن

اگه هم مجرد باشن ميرن دهه هشتادی بیست ساله رو میگیرن

برو بیرون برو بیا ؛بخودت برس؛ ببیننت 

میگی قشنگ هم هستی امید داشته باش

میتونی سایت های همسریابی هم ثبت نام کنی و با آدم خوب آشنا بشی 

تنها باشی خیلی بهتر از این که با آدم بیخود و بی شرف باشی مجردی یک درده  متاهلی بد هزار و یک د ...

برم بیرون کجا برم

هیچ جا رو ندارم جز یه بازار رفتن و چرخیدن تو مغازه ها و نیم ساعت بعد برگشتن خونه