2777
2789

واقعا چقدر نگرانی ها و فکر های قبل کنکور مهمه

مثلاً اینکه اونایی که قبول نشدین چه اتفاقی براتون افتاد؟

اصلا واقعا این همه استرس ارزشو داره یا نه؟

از تجربیاتون بگین

من جز آدماییم که اصلاااااسترسی نیستم اصلااااا

پشت کنکور نموندم و هیچوقتم ناامید نشدم که به خودم بگم قبول نمیشم سخته و اینا همیشه گفتم این که چیزی نیس همه رو بلدم قبول میشم با اینایی که میگفتم فامیلا میگفتن خودخواهه و بعضیا هم مسخرم میکردن و میگفتن اگه قبول نشی آبروت میره و از این حرفا ولی خب هیچوقت امیدمو از دست ندادم و از شکست و حرف مردم نترسیدم

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

مثالش خواهر عزیز دردونه امه که موقع امتحانات گریه می‌کنه میگه اصلا ارزشش رو نداشت وقتمو و جسمم ( بدنمون داغون شد ) و روحمو گذاشتم پاش . همش حسرت وقت گذرانی با خانواده تو وحودمونه ‌‌. همین ‌‌! 

ی سال پشت کنکور موندیم دوتامون ( سال پیش کنکور دادیم ) و دوقلوییم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه با علاقه و هدف باشه آره ارزش داره اما اگه درجا بزنی نه . تجربی بودم بی علاقه بودم ارزش دو سال استرس رو نداشت اما انسانی بودم آره از علاقه زیاد ارزش داشت

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

همون سال اول قبول شده سختی خودشو داره استرس و ... هم قبل کنکور هم حتی بعدش تو روانت درگیره حتی اگه قبولم بشی ناراحتی که چرا من این رتبه رو اوردم میتونستم بازم بالاتر از این بیارم  ارزشش توی زندگی هرکس متفاوته اگه به من بود قبولم نمیشدم ترجیح میدادم ده سالم پشت کنکور باشم اما رشته ای که میخوامو تو دانشگاهی که میخوام بخونم 

ببین اگه خواستی امنتخاب رشته کنی مراقب ارقام کد باش جا به جا نشه من رتبه 56 بودم کد منطقه رو اشتباه زدن به جای حقوق دانشگاه تهران حقوق دانشگاه بهشتی ثبت شد درصورتی که میتونستم برم دانشگاه تهران...

یک شب خیال چشم تو دیدیم ما به خواب       زان شب دگر به چشم ندیدیم خواب را

همون سال اول قبول شده سختی خودشو داره استرس و ... هم قبل کنکور هم حتی بعدش تو روانت درگیره حتی اگه ق ...

وای چه عالی شدی

اگه آرایشگر یا خیاط می‌شدی بدبخت میشدی؟

وای چه عالی شدی اگه آرایشگر یا خیاط می‌شدی بدبخت میشدی؟

بدبخت نمیشدم میدونی علاقه شخصیه واقعا جامعه هم دکتر مهندس میخواد هم ارایشگر و خیاط نمیگم بده 

اما من تحصیل توی دانشگاهو ترجیح میدم برای خودم و دختری با شرایط خودم 

حالا یکی درس خوندن دوست نداره اصلا بهش پیشنهاد میدم اصلا برای کنکور امتحان نده دیپلمشو بگیره بره یه مهارتی یاد بگیره برای زندگیش مفید تره

یک شب خیال چشم تو دیدیم ما به خواب       زان شب دگر به چشم ندیدیم خواب را

آخر چی شدی؟

فرهنگیان قبول شدم گلم،دبیر ریاضی

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡