2777
2789
عنوان

بی بی چک شب منفی قابل اعتماده؟

514 بازدید | 13 پست

سلام من بی بی چک زدم، ببخشید ولی ادرار رقیق بود و اینکه خط C پررنگ نشد، یعنی یه خط کمرنگی بود، و خط T هم که اصلا تشکیل نشد، روز 28 بودم با دوره حدودا 26 روزه، بهش میشه دل بست؟ اینکه دوباره بخوام باردار و بچه دار شم خیلی ناراحتم میکنه😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه خط C بودا، ولی کمرنگتر از قبل بود

خط C اگه رنگ نداشته باشه یا کمرنگ باشه یا کلا رنگ نده یا اول T پررنگ شه بعد C اینا همش یعنی بی بی چک خرابه 

حتما به تاریخ انقضای بی بی چکات دقت کن و سعی کن از بی بی صبحا با ادرار اول استفاده کنی 

در کل من از بی بی چک خوشم نمیاد 

اگه عقب انداختی و چند روزه دیگه نمیشی برو ازمایش 

ایشالا هر چی مصلحته برات پیش بیاد 

خط C اگه رنگ نداشته باشه یا کمرنگ باشه یا کلا رنگ نده یا اول T پررنگ شه بعد C اینا همش یعنی بی بی چک ...

انقضا که داشت نگاه کردم، ولی خیلی ناراحت شدم الان، تازه یکم خوشحال شده بودم😢

انقضا که داشت نگاه کردم، ولی خیلی ناراحت شدم الان، تازه یکم خوشحال شده بودم😢

عزیزم ناراحت نباش چرا ناراحتی آخه 

حالا اینکه خط T کلا هیچی نداشته منفی بودن رو میگه 

ولی چون خط C مشکوک شده کم رنگ شده محض احتیاط یدونم فردا بزن 

عزیزم ناراحت نباش چرا ناراحتی آخه  حالا اینکه خط T کلا هیچی نداشته منفی بودن رو میگه  ول ...

باشه عزیزم ممنونم ازت، آخه نه از نظر روحی نه مالی شرایط آوردن یه بچه دیگه رو ندارم، فکر کردم مراقب بودم ولی پریودم که عقب افتاد ترسیدم، بازم مرسی عزیزم 

باشه عزیزم ممنونم ازت، آخه نه از نظر روحی نه مالی شرایط آوردن یه بچه دیگه رو ندارم، فکر کردم مراقب ب ...

اگه باردار باشی مطمئن باش خدا اون بچه رو داده تا هم روحیت تغییر کنه هم برکت بیاره با خودش 

نترس خدا بزرگه 

قربونت عزیزم  تا حالا سابقه ی تاخیر انداختن داشتی؟ پریودات منظمه؟

آره در حد نهایتا سه روز شده، آخرین بار بهمن ماه بود که روز 29م پری شدم، ایشالا اینبار همینطوره و فردا میادش پریود