2777
2789

دوستان من متنم طولانیه. ممنون میشم بخونید و بدون طعنه زدن و تمسخر کردن جواب بدین. دلم شکسته شما بیشتر اذیتم نکنید من جز اینجل جایی برای درد و دل ندارم.

اول بگم من و اون پسر ۲۸ سالمونه.

بچه ها من زود دلبسته و وابسته میشم ، اگه از یه پسری خوشم بیاد و اصلا نمیتونم منطقی باشم و خیلی هیجانی رفتار میکنم و خیلی ساده و بی شیله پیله ام. فکر می‌کنم دلیلش اینه که پدر و مادرم طلاق عاطفی گرفتن و من هیچوقت زندگی خانوادگی درست حسابی تجربه نکردم و همیشه آرزوم بود عشق و تجربه کنم ولی تا الان که ۲۸ سالمه برام اتفاق نیافتاد. من هیچوقت پدر و مادرم باهم و در صلح ندیدم هیچوقت خانوادگی مسافرت یا بیرون نرفتیم همیشه مجبور بودم جدا جدا باهاشون باشم. تورو خدا سوال نپرسید در این خصوص اعصاب ندارم . میخوام بگم من یه مدت توی تلگرام با یه پسری چت میکردم و اونو دوست معمولی میدونستم من تو واقعیت هیچ دوستی ندارم نه دختر نه پسر و تا بحال دوست پسر هم نداشتم، بعد بااین پسر رابطمون طولانی شد فقط باهم فیلم میدیدیم، کتاب میخوندیم و علایق مشترک داشتیم قیافه و هیکلش بد نبود و من ازش خوشم اومد بعد از یه مدت و دوست داشتم باهم نزدیکتر بشیم ، شروع کردیم دردو دل کردن، اون از زندگیش و روابط قبلیش میگفت و من از تنهاییم و اینکه دوس پسر نداشتم تااین سن و دوست دارم عشقو تجربه کنم.
من همیشه پای درد و دلاش و حرفاش می‌نشستم ساعتها حرف میزدیم و من کنجکاوی میکردم سوال میپرسیدم راجب زندگیش اونم تا حدودی پای حرفای من مینشست و سعی میکرد دلداری بده ولی نه زیاد. من  هیچوقت عکس پروفایل نداشتم و ما مدت زیادی بود حرف میزدیم . یه روز عکس خودمو تایم دار براش فرستادم گفتم بعد اینهمه مدت بدونی داری با کی حرف میزنی. اون واکنش خاصی نشون نداد و گفت خب دستت درد نکنه. منم یه جورایی بهم برخورد ولی بازم رابطه رو ادامه دادم و همچنان مثل قبل گرم بودم. 

ادامه توی کامنت بعد

ما رابطمون صمیمانه بود خیلییی حرف میزدیم هم وویس هم چت راجب علاقه مندیای مشترکمون. ولی به مرور دیدم اون فقط با من دردو دل میکنه و حرف میزنه و از خواسته هاش و اینا میگه، یبار گفت دوست دارم ازدواج کنم ، گفتم از همون اطراف خودتون زن بگیر که درکت کنه. از دوست دخترش میگفت، گفتم برگرد باهاش هنوزم دوسش داری گفت نه به هیچ وجه. خلاصه رفتارم گرم بود و خیلی براش وقت میزاشتم ولی دوس نداشتم فکر کنه میخوامش.

اخیرا اصلا اون به درد و دلام و حرفام که در مورد خودم بود اهمیت نمیداد و ازشون میگذشت ، بااینکه تایم زیادی حرف میزدیم در موردیزای مختلف اما در موردچیزایی که راجب خودم بود ری اکتی نشون نمیداد. مثلا من گفتم شعر عاشقونه مینویسم ولی عاشق نشدم تاحالا و اون اصلا هیچی نگفت. و رفتارایی کرد که واقعا بهم برخورد. من حتی شمارمو بهش داده بودم تا بتونه وارد اکانت فیدیبوم بشه و باهم کتاب بخونیم و ما هر روز کتاب میخوندیم باهم و راجب کتاب حرف میزدیم، ولی من شماره اونو نداشتم.

خلاصه خیلی بهم برخورده و احساس حقارت میکنم، امروز همش گریه میکردم نه بخاطر اون، بخاطر اینکه غرورم جریحه دار شده بخدا من هیچی کم ندارم حتی تحصیلاتم و ظاهرم از اون بهتره.

خیلی احساس حقارت دارم و نمیدونم چکار کنم، دلم میخواد کاری کنم که احساس شکستگی غرور و حقارتم جبران بشه ولی نمیدونم چکار کنم...

کتابخونی رو نصفه ول کنم و بلاکش کنم؟ اگه بلاکش کنم خب میفهمه که چقدر برام مهم بوده و از رفتارای اخیرش ناراحتم و من نمیخوام اصلا فکر کنه برام مهم بوده.

یا اینکه کلا ولش کنم اصلا پیاماشو سین نکنم و بعد از یک هفته از اکانت فیدیبوم خارجش کنم و توی تلگرام بلاکش کنم؟

چکار کنم خیلی دلم شکسته. شما دارید از بیرون نگاه میکنید فکر میکنید هیچی نبود ولی من ادم اهنی نیستم ما رابطه نسبتا طولانی صمیمانه ای داشتیم و از صبح تا شب حرف میزدیم...

تمام شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو هم سعی کن یه مدت باهاش سرد باشی 

ببین عکس العملش چیه

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

سلام عزیزم من دقیقا تجربه کاملا مشابه شمارو داشتم اون آقا هم بلاکم کرد مثل تو خیلی خیلی دلم شکسته کاملا درکت میکنم اما راه حل درست اینه کلا باهاش قطع ارتباط کنی نه بلاکش کن نه چیزی بگو دیگ هیچ حرف و ارتباطی بین تون نباشه لطفا به حرفم گوش بده تا مثل من آسیب ندیدی همین الان برای همیشه به ارتباط خودت با این آدم پایان بده من توجه نکردم قطع نکردم رابطه مو تهش به یه خلا عاطفی و دل شکستی بزرگ رسید شما گوش به حرفم لطفا 

ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازس

چیز خاصی نیاز نیست بگی

شما داری آسیب میبینی ، بهتره تمومش کنی ، و اینکه بعد از تموم کردن رابطه بی گدار به آب نزنین برین سراغ بعدی که تو چرخه بدی میفتین ، بهتره ازدواج کنین

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12439593/%d8%b4%d9%85%d8%a7-%d8%af%d8%b9%d9%88%d8%aa%db%8c%d9%86-%d8%a8%d9%87-%db%8c%d9%87-%d8%aa%d8%a7%db%8c%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%be%d8%b1-%d8%a7%d8%b2-%d8%a7%d9%86%d8%b1%da%98%db%8c-%d9%85%d8%ab%d8%a8%d8%aa-%d9%88-%d9%85%d9%87%d8%b1%d8%a8%d9%88%d9%86%db%8c-%d8%b5%d9%84%d9%88%d8%a7%d8%aa-%d8%a7%d9%93%d9%86%d9%84%d8%a7%db%8c%d9%86?postId=317636381

بلاکش نکن

بهش پیام نده

کلا بزار اون بیفته دنبالت

ولی یه چیزی رو بخوام بگم اینه

پسری که غمای خودشو بهت میگه

ولی با غمای تو همزاد پنداری نمیکنه

فقط دنبال یه نفره خودشو‌خالی کنه

باهاش درد و دل کنه

در هر صورت بلاکش نکن

فقط یهویی برو بهش پیام نده

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

من جات بودم وقتی میدیدم طرفم ذره ای اهمیت براش نداشتم کات میکردم اونم نه معمولی بلکه میگفتم ی خواستگار اومده برام پسره ی دل نه صد دل عاشقم شده و بهم گفته چشات قشنگه لبات فلانه و ی عاااالمه تعریف از خودم میکردم و بعدم میگفتم دارم باهاش ازدواج میکنم خداحاااااافظ ....پسره اگ بخواد خوب میسوزه این جا و سعی میکنه کنسل کنه خواستگاری رو ولی اگ نخواست هم تا مدت ها فکرش درگیرت میشه ک این دختره لابود خیلی خفن بوده و من حماقت کردم نرفتم باش

بلاک کردن عمل بالغانه ای نیست. 

شما متوجه شدید که در این رابطه اون طور که شایسته شخصیت شماست با شما برخورد نمیشه و احساس خوبی ندارید. 

پس طبیعتا باید به این رابطه خاتمه بدید. 

برای پایان دادن تنها کاری که باید انجام بدید اینکه دیگه سراغی از ایشون نگیرید. 

و اگر ایشون قصد داشتن به این نوع رابطه ادامه بدید و شما تمایلی نداشتید؛ خیلی محکم و محترمانه بیان کنید که تمایلی به حفظ رابطه ندارید و مشغولیت هایی دارید که ترجیح می‌دید به اون ها رسیدگی کنید. 

خیلی دوستانه و بدون هیچ رفتار عجیب و کوته فکرانه ای از ایشون خداحافظی کنید و رابطه رو پایان بدید. 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

سلام عزیزم من دقیقا تجربه کاملا مشابه شمارو داشتم اون آقا هم بلاکم کرد مثل تو خیلی خیلی دلم شکسته کا ...

خیلی ممنونم عزیزم که تجربتو گفتی آروم تر شدم

منم با بلاک کردنش الان مخالفم چون اینجوری فکر میکنه خیلی برام مهم بوده و عاشقش بودم که از رفتارش ناراحت شدم و سوختم و بلاکش کردم

پس تو میگی کلا اصلا سین نکنم پیاماشو و از اکانت فیدیبو هم خارجش نکنم و کلا بی هیچ واکنشی باشم؟ خب آخرش چی کی از اکانت فیدیبو خارجش کنم کی بلاکش کنم؟ 

میگی بهش بگم دیگه ارتباطی بینمون نباشه؟ به نظرت کلا هیچوقت چیزی بهش نگم و بدون هیچ حرفی برم برم و بعد از مدتی بلاکش کنم بهتر نیس؟