2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شد مرسی داستانش چجوریه مثلا دوسه روز دیگه هم خواستم بزنم همون ۲۸ اسفند بزنم؟

تا ۳ ماه و میده.

امتحان کن 

اگه نداد از ۲ فروردین بزن

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ممنونم واقعا ازتون

با گوشی همسرت رفتی داخل همراه من؟؟

میتونی با گوشی خودتم بریا. یا سیم کارتشو بندازی تو گوشیت.

یا

همراه من و تو گوشی خودت نصب کنی. شماره همسرتو بدی.

براش کد میره بزنی و از گوشیش پاک کنی.

۳ تا کد براش میره. هنه رو پاک کن. اگه سطل اشعال داره از اونا ام دیلیت کن

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

مرسی شما راهی دارید که ریز مکالمات گرفتم پیامش برا طرف نره

نه عزیزم

هر کاری کتی میره

حتی اگه با گوشی خودش بگیری ام پیام میده کد و باید بزنی..

مگه اینکه سیم کارتو بندازی تو گوشی خودت که پیام ( کد) واسه خودت بیاد

با گوشی همسرت رفتی داخل همراه من؟؟  میتونی با گوشی خودتم بریا. یا سیم کارتشو بندازی تو گوشیت. ...

لامشب گوشیش همش پیششه بکنم نمیده با ذوق امروز ریختم دیدم برا ریز مکالمات پیام میره

لامشب گوشیش همش پیششه بکنم نمیده با ذوق امروز ریختم دیدم برا ریز مکالمات پیام میره

وارد همراه من بشی براش پیام میره.

ریز مکالمات بخوای هم پیام میره.

اینش خیلی بده.

رمزشو نداری؟

نه عزیزم  هر کاری کتی میره حتی اگه با گوشی خودش بگیری ام پیام میده کد و باید بزنی.. مگه اینک ...

کاش میتونستم اینقد دلم میخاد الان یجور بتونم برم توش  تمام امیدم شده همراه من بتونم گند کاریاشو بفهمم