2777
2789
عنوان

سرخ کردن بادمجون با نشاسته

154 بازدید | 10 پست

تو روغن اندازه یه قاشق پر نشاسته ذرت ریختم بعد بادمجونارو سرخ کردم ضرر که نداره یوقتی؟شمام امتحان کردین؟

فکنم یجا گفته بود ک جذب روغنو کم میکنه 

قبلش سرخ کردن ب بادمجونا ماست بزن سرخ کن 

اصلا جذب نمیکنه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمدونم بار اوله میشنوم

من خودم پوستش میکنم روش ی عالم نمک میریزم

بعد اب میندازه عرق میکنه بادمجونا

خشکش میکنم بعد سرخ میکنم

کمتر روغن میگیره

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....

برش بزن  بمونن تو هوای آزاد روغن کمتری میگیره

اگه خورشتی هست میشه روغن و آبو قاطی کنی مثلا

نصفه سرخ که شد آب بریزی یک کم

اگه سرخ شده میخوای تو آرد بغلتون  بعد سرخ کن..

اللهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج بحق الحسین 🤲🖤السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ الحسین🖤و عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ🖤علَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ...💚                                           💫 لینک گروه سربازان آقا صاحب الزمان (عج) _ختم قران هفتگی بانوان _ 👇                                https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

خب منظورم اینه توروغن ک نشاسته ریختم بعد بادمجونارو انداختم ک یوقت.ضرر نداره که .

نه بابا نشاسته هست دیگه سم نریختی که

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``