2777
2789

شمام هنوز پشت فرمون استرس دارین یا ترستون ریخته؟ 

من با خودم میگم عایا یه روز میشه عادی بشینم پشت فرمون خیلی ریلکس و راحت 

پارک کردن رو ک دیگ هیچی مخصوصا کنار دیوار😵😵

توروخدا بیاین بگین تجربه هاتونو بهش نیاز دارم

عاشق دلیل تعلیقمم 🌈 همون ماهاگونی سابقم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز کلاس رانندگیم تموم شد خوب شوهرم نمیرسه ببرتم یادم بده  پنجشنبه هفته بعد اپتحان آیین ...

الان حست چیه دقیقا 

پشت فرمون چ حالی داری

سلام من تازه یک ماهه گواهینامه گرفتم😂😂وقتی کنار همسرم میکنم و منم رانندگی میکنم خیلییییی استرس بهم وارد میشه ولی وقتی همسرم پیشم نیس با خیال راحت انگار ک ده ساله راننده

من مامانم هیچوقت نتونست کامل یادبگیره و بشینه پشت فرمون ،این تابستون که میخوام برم اموزش خودمم همش ا ...

وای انرژی منفی از همه چیز بدتره 

من گاهی یه ذره ناامید میشم سریع ب خودم امید میدم اگه نامید بشی تمومه

سلام من تازه یک ماهه گواهینامه گرفتم😂😂وقتی کنار همسرم میکنم و منم رانندگی میکنم خیلییییی استرس بهم ...

کنار شوهرم ک اصلا دیگ نمیتونم 

اوایل خیلی باهاش میرفتم تمرین ولی الان دیگ ن

من میرونم قشنگ ولی ترسم هنوز نریخته هنوز عادی نیستم انگار

دلم میخواد باسرعت برم ولی شوهرم نمیذاره فقط دنده ۱🤣🤣🤣🤣

دنده 1 ک گیربکس ماشین خیلی بهش فشار میاد 

دو کن سرعت 25 تا برو

من امروز کلاس رانندگیم تموم شد خوب شوهرم نمیرسه ببرتم یادم بده  پنجشنبه هفته بعد اپتحان آیین ...

عزیزم اگر سابقه رانندگی نداری فقط کلاس رفتی خیلی سخته قبول شدن .من ۹ بار آزمون عملی رد شدم آخرش افسر دلش سوخت قبولم کرد .بعدش به لطف خدا ماشین خریدم .اونقدر میترسیدم رانندگی کنم .۷ بار سوره آیت الکرسی میخوندم و رانندگی میکردم .ریسک نمیکردم .ساعت های خلوت جاهای خلوت رانندگی میکردم .اونقدر گریه کردم تا یاد گرفتم .خدا را شکر بالاخره تمام شد .