2777
2789
عنوان

مامانم بهم گفت بود و نبودت فرقی نداره برام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 23447 بازدید | 87 پست

ببین من 20 سالمه شوهرم 36 

مشکلاتی داریم که ممکنه تو هر زندگیی باشه و من باهاشون کنار میام و واقعا شوهرم درکم میکنه 

شاید اختلاف سنی باعث یه ناراحتییایی هم بشه اما میشه با حرف زدن با هم دیگه رفعش کرد 

من خودم نامادری ام به جان بچم از گل نازک تر بش نگفتم‌ولی خودشو باباش برام سه متر زبون دراززززز دارن ...

نازی مامان منم ۴ تا از اینا نگه داشت. البته بعد ازدواج همشون خوب شدن ولی سی سال پدرمونو دراوردن تا ادم بشن. و خواهرام ب خاطر اینا از خونه فراری. 

یا من یا هیچکس همون خودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری به هیچی ندارم 

ازدواج خواهر زن و داماد و اصلا تایید نمیکنم چون خودم دوتا شوهرخواهر دارم انگار که از یه مادر ب دنیا اومدیم انقدر احساس خواهر برادری داریم باهم. 

من فقط دلم پیش اون بچه اس. اینکه هر لحظه بهانه مادرشو میگیره ولی نیست. دلش خاله اشو میخواد اما نمیتونه هرلحظه پیشرانه اش باشه

اون بچه الان پناهی نداره. درسته پدرش هست اما اغوش مادر و خاله امن ترین جا برای بچه اونم دختربچه اس

خودم خواهرزاده ۳ساله دارم اونم بشدت به من وابسته اس. نمیتونم لحظه ای رو تصور کنم که نه مادرش پیشش باشه نه من. 

ب نظرم خیلی ب دامادمون گوشزد کنید که یه خانوم مهربون و متین پیدا کنن 

یا بچه رو ببره مهد. اونجا شاید یکی از مربی های مهد مجرد باشه و ازشون خاستگاری کنن چون بالاخره مربیه مهد. درمورد بچه ها خونده و کار کرده. بهترین گزینه اس برای نگهداری بچه 

نمیدونم فقط خیلی به فکر اون بچه باشید 

آخ که دلم خونه براش💔

یادمه قبل این ی تایپیک داشتی میگفتی جلو دومادامون لباس کوتاه میپوشم خواهرم بهم میگ تو میخای جلو شوهر من جلب توجه کنی بعد گفتی خواهرم فوت شده شوهرش ب من حسی نداره بعد گفتی مامانش منو براش خاستگاری کرده و اونم زنگم زده بهار من منتظرت میمونم کاش کم خیالبافی کنی اینجا مردم سر کار بذاری مریض

یادمه قبل این ی تایپیک داشتی میگفتی جلو دومادامون لباس کوتاه میپوشم خواهرم بهم میگ تو میخای جلو شوهر ...

من به این کاربر حس خوبی ندارم

اصلا جواب کسی رو تو این تاپیک هم‌نداده

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

یه تاپیک داشتی گفتی خواهر فوت شده و وابستم به خواهرزادم احساس میکنم منو میخان واسه دامادمون یعنی به این سرعت حست به واقعیت تبدیل شد؟الله و اعلم

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
یه تاپیک داشتی گفتی خواهر فوت شده و وابستم به خواهرزادم احساس میکنم منو میخان واسه دامادمون یعنی به ...

حتی عنوان تاپیک پربازدیدتم جنجالیه چون تو تاپیک قبلی نگفتی ک میخام ازدواج کنم گفتی اگه بگن هم من نمیخام...نمیخام کاراگاه بازی دربیارما ولی یجوریه داستانت

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
شاید نامادری از مادر بهتر باشه

عزیزم هیچ وقت نامادری خوب نبوده اینو همه مون میدونم اگر قراره یکی برای اون بچه دلش بسوزه این خانومه چون خالشه و بچه براش مهمه اما برای یه زن غریبه هیچ اهمیتی نداره بچه شوهرش 

عزیزم هیچ وقت نامادری خوب نبوده اینو همه مون میدونم اگر قراره یکی برای اون بچه دلش بسوزه این خانومه ...

عزیزم مادر من نامادری ۴ تا بچه قد و نیم قد بوده و به شدتم مهربونه همیشه خاله های برادرام مادرمو مثل خواهرشون دوست داشتن و دارن. همیشه هم ب اونا بیشتر از ما اهمیت میداد میگفت مادر ندارن

یا من یا هیچکس همون خودم

در ارتباط با دامادتون اینجا نظرمو میدم مادر ایشون صد ردصد اشتباه کرد درخواست ازدواج داد دامادتون صد درصد اشتباه کرده بهش حتی فکر کرده بچه خواهرت 20 سال دیگه نمیگه خالم چه ازخود گذشتگی کرد چشم بهم بزنی بچه خواهرت بزرگ شده  مطمن باش پدرش نمیذاره تو سختی بزرگ بشه پس تو فکر خودت باش به هیچ عنوان به اینکه بچه خواهرم چی میشه فکر نکن چون پدر داره پدرش هم دستش جلو کسی دراز نیست پس خواهشا خودتو بدبخت نکن

عزیزم هیچ وقت نامادری خوب نبوده اینو همه مون میدونم اگر قراره یکی برای اون بچه دلش بسوزه این خانومه ...

دو تا نامادری میشناسم که از مادر بهتر بودن بدتر نبودن با چشم خودم دیدم چکار کردن

ولی ادم تاتو دلش چیزی نباشه به زبون نمیارن حرفای موقع عصبانیت واقعیت ها هستن که میگن بیایین خودمونو ...

فکر نمی کنم این جور باشه 

من خودم مادرم گاهی با دخترم بحثمون می شه حرفای بدی می زنم چون لجم در می یاره ومدام جوابم می ده 

اما هیچ وقت حرفام ازته دل نبوده وهمیشه دوستش داشتم همه مادرا همین جوری هستند حتی بدترین بچه رو داشته باشند ته قلبشون  از بچه اشون  متنفر نیستند  فقط ازشون رنجیده شدند همین

زندگی یک بازیه ومن برای برد بازی می کنم ....  
فکر نمی کنم این جور باشه  من خودم مادرم گاهی با دخترم بحثمون می شه حرفای بدی می زنم چون لجم در ...

منم مادرم ولی بچه ته دل مارو نمیبینه چیزی که به زبون میادرو میشنوه وهیچوقتم از یادش نمیره.ینی چیزایی که مابه زبون میاریم ممکنه تموم اون عشق ومحبتو بشوره ببره.