2777
2789
عنوان

مامانم بهم گفت بود و نبودت فرقی نداره برام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 23445 بازدید | 87 پست

اسی ربطی به تاپیکت نداره واسه تاپیک قبلته

تو جوونی هزار امید ارزو داری با شوهر خواعرت ازدواج نکنه خودت رو فدا نکن خدایی اوندبچه هم‌بزرگه شوهر خواهرت جوونی و خوشی خودش رو کرده این وسط فقط جوونی ارزوهایی تو‌به باد میره بزار با یکی ازدواج کن که دوستش داشته باشی از اول راه با هم باشید

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادمه قبل این ی تایپیک داشتی میگفتی جلو دومادامون لباس کوتاه میپوشم خواهرم بهم میگ تو میخای جلو شوهر ...

منم احساس میکنم دروغ میگه میاد یه حرفی نمیزنه می‌ره جواب هم نمیده حرفاش تناقص داره

عزیزم مادر من نامادری ۴ تا بچه قد و نیم قد بوده و به شدتم مهربونه همیشه خاله های برادرام مادرمو مثل ...

عزیزم مادر شما زن شریف و بسیار خوبی بوده مثل مادر شما ۱ در میلیون پیدا میشه ۹۰ درصد نامادری ها واقعا بد هستن

دو تا نامادری میشناسم که از مادر بهتر بودن بدتر نبودن با چشم خودم دیدم چکار کردن

بله عزیزم هستن همچین کسایی ولی خیلییییی احتمالش کمه که آدم های خوبی باشن معمولا هم آدم های سن بالا و قدیمی بودن که خیلی خوبن تو این دوره خیلی کم پیدا میشه که زن جوان غریبه بیاد واسه بچه یکی دیگه مادری کنن

نمیدونم پیاممو میخونی یا نه ولی اینجا خیلی ها آدم هایی هستن که هیچ تجربه ای از زندگی ندارن که یه سری ...

چی میگی شما بره زن شوهر خواهرش بشه، ب حرف راحته

بچه الانشم داره زندگیشو میکنه.این خانم حق داره عاشق بشه ازدواج کنه ن با کسیک ۱۰سال ازش بزرگتره ن با کسیک شوهر آبجیش بوده

ایشالا ب خانم خوب پیدا میشه با اون آقا ازدواج میکنه بچه خم اذیت نمیشه 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

سلام. خوبی گلم؟

ببخشید مزاحمت میشم 😊

من این متنو امروز خوندم . گفتم برای گفتن به شما خوبه ..

یک درس بزرگ زندگی برای سلامت روان :🦋

اهمیت خودمراقبتی را نمی‌توان نادیده گرفت. با این حال، این درسی است که بسیاری از ما خیلی دیر یاد می‌گیریم.

ما اغلب هر چیز دیگری، از کار و خانواده گرفته تا مسئولیت‌هایمان را بر رفاه خودمان ترجیح می‌دهیم. غافل از اینکه بی‌توجهی به مراقبت از خود می‌تواند منجر به فرسودگی شغلی، استرس و مشکلات مربوط به سلامتی شود.

روانشناسی به ما می‌گوید که مراقبت از سلامت جسمی، عاطفی و روانی برای حفظ یک زندگی متعادل و سالم حیاتی است.

تمرین خودمراقبتی ساده است: هر روز برای خودتان وقت بگذارید، چه با تمرین مدیتیشن و چه یک حمام آرابخش یا خواندن کتاب. نکته کاربردی در این میان این است که فعالیت‌های خودمراقبتی‌تان را درست مانند هر کار یا قرار ملاقات مهم دیگری برنامه‌ریزی کنید. این یک تعهد کوچک است که می‌تواند تفاوت بزرگی در رفاه کلی و کیفیت زندگی شما ایجاد کند.

سلام. خوبی گلم؟ ببخشید مزاحمت میشم 😊 من این متنو امروز خوندم . گفتم برای گفتن به شما خوبه .. ...

مرسی مهربونم من💚🌱😘😘

باهم مهربون باشیم💚🌱......روزی من مردم که تو رفتی خواهرم..
مرسی مهربونم من💚🌱😘😘

سلام بهارجان ناراحت نباش حتما مادرت دوستت داره غصه نخور راجب ازدواج با شوهرخواهرت هم به نظرم جرم که نیست خواهرت فوت کرده و الان بیشتر نگران بچشه  اما به فکر خودت هم باش کاری کن که به نفع همه باشه مخصوصا خودت

چی میگی شما بره زن شوهر خواهرش بشه، ب حرف راحته بچه الانشم داره زندگیشو میکنه.این خانم حق داره عاشق ...

عزیزم من مخاطبم ایشون بود نه شما ، ولی مثل اینکه پیاممو کامل هم نخوندی گفتم که به حرف بقیه کار نداشته باش برو‌مشاور و خودت برای خودت تصمیم بگیر نه با حرف بقیه ، نه من نه شما از جزئیات زندگی اون آدم خبر نداریم که براش تصمیم بگیریم‌خودش باید تصمیم بگیره این که گفتم اگر میتونی با اون اقا ازدواج کن هم نظر شخصیم بوده بر اساس تجربه بعد هم خیلی ها که همچین شرایطی رو‌ از نزدیک دیدن حرف منو میفهمن وموافقم بودن لایک کردن پس این تجربه و نظر خیلی هاست نه فقط من در کل هر کس یه نظری داره🌹🌹