2777
2789
عنوان

مامانم بهم گفت بود و نبودت فرقی نداره برام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 23447 بازدید | 87 پست

خواهرزادت چند سالشه گلم

همچنین شوهر خواهرت

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
همه یاد گرفتن همش میگن تود لش چیزی نیست اتفاقا هست ببین چقدر بهش فشار اومده چقدر به این حرفا فکر کرد ...

حقق تا طلوع صبح ینی

اون حرفا حرفایی هستن ک جم کرده و حرف دلشه از ی جایی مثل عصبانیت زده بیرون وگرنه ک مریض نیستن آدما چرت و‌پرت بگن بی دلیل

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقق تا طلوع صبح ینی اون حرفا حرفایی هستن ک جم کرده و حرف دلشه از ی جایی مثل عصبانیت زده بیرون وگرنه ...

البته دور از‌جون مادرتون منظورم کلی بود

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

من خودم نامادری ام به جان بچم از گل نازک تر بش نگفتم‌ولی خودشو باباش برام سه متر زبون دراززززز دارن که همه جام میسوزه از مهربونیام و دلسوزیای بیجام ولی چاره ای نیس هی دختر سر عقل بیا گور باباشون بتوچه حرصشونو بخوری بخدا از جوونیت خوشیات هرچی میخای باید بگذری از من خر داغون بشنو .30سالمه ولی عیچی از زندگی و جوونی نفهمیدم داغونم دل مرده ام ..... 

ولی ادم تاتو دلش چیزی نباشه به زبون نمیارن حرفای موقع عصبانیت واقعیت ها هستن که میگن بیایین خودمونو ...

این حرفا برای موارد عادی ترهست ، من خودم مادرم ، مادر هیچوقت حرف دلش این نیست ، این فلسفه ها برای رابطه مادر و فرزندی  نیست 

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی

شاید بخاطر موضوع ازدواج دلخوره 

سعی کن حلش کنی و بلاتکلیف نمونی

من قصد توهین ب شما رو ندارم اسی جان 

ولی احساس میکنم اینکار رو حیوان ها هم انجام نمیدن ،با اینکه میگن حیوان شعور انسانی نداره.

داماد عین برادره آدمه 

اگه کسی نظرش غیر منه بره ذهن کثیفشو بشوره ریپلای نکنه.

میگی خواهرات و باباتم باهات بد شدن 

اینجوری پس اگه تو بخوای چیزی رو ب دست بیاری کلی چیزای دیگه رو از دست میدی.

اول از همه نظر خودت مهم تره درست و صحیح فکر کن 

آدم ها توی شرایط تو نیستن که بگن ازدواج کن یا نکن .

اسمت نمیدونم ولی ببین به اعنوان یک دوست میگم تو فردا با اون آقا ازدواج کردی باید بشینی بچه خاهرت رو بزرگ کنی که پس‌فردا  ببخشید ن ر ینه بهت یا بمیره برات معلوم نیست ولی من دیدم نامادری که جون میده برای کسی و اون بچه اصلا اهمیت هم نمیده و برعکسش. اصلا به توچه که باید ازدواج کنی با اون اقا؟ بره یکی دیگرو زیر خ و ا ب خودش کنه تو جوونی بخداااااا درست نیست مادر پدرت هم واقعا متاسفم واسشون ولی بیخیال تا آخر عمر نمیخان باهات حرف بزنن مگه؟؟؟؟ تروخدا خودت رو تو باتلاق ننداز 😢 خیلی غم انگیزه اگر ازدواج کردی بعدش میفهمی که چ کار اشتباهی کردی و جوونیت رو برای این آقا و بچش گذاشتی