2777
2789
عنوان

خیلیی اعصابم داغونه

46 بازدید | 6 پست

بچه ها الان دوس دخترم زنگ زده میگه میخوام با دوست علی برم بیرون(خودش میگه علی رو چن ساله میشناسم و دوستیم و از فیلترام رد شده)بریم یجا بشینیم!!

خیلییی داغونم ،گفتم باشه،به دو دلیل اول اینکه تو راه رفتنش بود و اگرم میگفتم نرو باز میرف و دوم اینکه هر موقع میگم  دوست اجتماعی کشکه،میگه خب خودت کجاایی(اینو در جواب سوالی میده که من میپرسم با اونا چیکار میکنی که با من نمیتونی؟،،در ضمن رابطمون لانگه برا همین میگه تو کجایی،بیا تا باتو بیام بیرون،میگه حوصلم سر رفته و ..)..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والاا اولش خیلی تو عکر ازدواج بودم،ولی هی داره کمتر و کمترش میکنه ک

من دخالت نمیکنم..خودتون عاقل و بالغین.. اما تجربه ثابت کرده اقایی که دوستان اجتماعی خانم زیاد داره یا خانومی که دوستای اجتماعی اقا زیاد داره... کیس های مناسبی برای یه عمر زندگی نیستن

اینا خطوط قرمز ندارن.. اصلا براشون مهم نیست طرف تو چه حالیه.. وقتی ازش میخوای کاری رو انجام نده به خواسته ات احترام نمیذاره و..

زندگی مشترک یه دنیا چیزای ریز و درشت داره.. دختر و پسر در ظاهر همه چیزشون با هم اوکی هست و تفاهم دارن و.. زیر یه سقف میرن شب و روز میزنن تو سر هم.. رابطه ی شما که کشکی هست و طرف با یکی دیگه میره دوراشو میزنه به حرفت هم تره خورد نمیکنه.. یا جذبه ی کافی رو نداری و طرفت دختر خیره و پرویی هست و حرف گوش کن نیست.. یا دوستت نداره و ناراحتیت براش مهم نیست و اولویت فقط خودش و عشق و حالش هست.. 

در کل اگر قصد ادامه نداری و فقط برای فان با هم هستید خودتو زیاد ناراحت نکن و غیرتی نشو براش..

غیرتت رو نگه دار برای یه دختر خوب و نجیب که حتی اگر نتونستی بیرون ببریش حتی با ننه باباشم نره دور دور.. بگه عشقم وقتی سرکاره و تفریح نمیره منم نمیرم