2777
2789

دوستان من الان یکماه هست ک سقط کردم و همچنان خونریزی دارم و کمر درد شدید.. ویارمم قطع نشده و همینطور حالت تهوع دارم .. دکتری ک نامه سقط داد گفت یکهفته بعد برو سنو ولی من نرفتم .. الان میخوام فردا برم ینی انجام میدن؟ یا بزارم بعدا برم.؟ از هرکی میپرسم میگن دیر شده باید اولش میرفتی. الان یکماه میگذره از سقطم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برین سونو. شاید بقایا مونده خدایی نکرده اصلا زمانشو ب تعویق نندازین

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

نه این چه حرفیه حتما برو

اشکال نداره؟؟ انجام میدن؟ اخه سنو دکترش مرد هست قبلا هم پیشش سنو واژینال انجام دادم ولی خونریزی نداشتم الان خجالت میکشم و چندشم میشع ولی همه میگن باید زودتر برم وگرنه احتمال بقایا داره و رحمم عفونت میکنه

من کورتاژ شدم ولی بقایا داشتم سونو دیگه نرفتم بعد یه ماه چنان خونریزی کردم شدید اینقدر خونریزی کردم ...

منم باور میکنی الان یکماهه خونریزی شدید دارم . قبلا هم کمبودی اهن داشتم . وقتی بلند میشم جلو شمام سیاهی میره

اشکال نداره؟؟ انجام میدن؟ اخه سنو دکترش مرد هست قبلا هم پیشش سنو واژینال انجام دادم ولی خونریزی نداش ...

واژینال نیاز نیست.

از رو شکم هم بقایا مشخص میشه.

منم دو ماه بعد رفتم ، همچنان مونده بود