2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه میاید درمورد سقط هست

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 36 پست

وا ویلا من به هیچ وجه  سونو واژینال پيش دکتر مرد نمیرم . همون سونو معمولی پيش دکتر زن میرم

🔴یه قرص خوب برا چاق شدن بگید🔴خیلی لاغرم 😭😭😭   جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته . فردا حتما میرم. بعد عزیزم اطلاع داری خونریزی کی تموم میشع اخه یکماهه؟

بستگی داره  بعضیا تا ۴٠روز همچنان خونریزین

فولیک اسید ک مبخورین ن؟ 

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

سونو برو  آزمایش بتا میدی  معلوم میشه بقایا در چ‌ وضعی هست

عزیز اول سنو برم بعد برم ازمایش؟ اخه دکتر زنان های شهرمون فقط یکیشون سنو دارن بقیه سنو ندارن ایشونم ک سنو دارن نوبت هاشون پر هست و زیاد دقت به بیمار ندارن ینی اصلا توجه نمیکنن. و هول هولکی انجام میدن و به سوال جواب نمیدن. بخاطر همین مجبورم برم سنو ازاد. ک دکترش مرد هس . اصلا از این چیزا اطلاعی ندارم. ازمایش رو باید دکتر زنان بنویسه؟ یا ازاد انجام میدن

آره راست میگه منم سونوی شکمی دادم بقایا معلوم میشه

من استاد شدم والله، سه بار سقط کردم.

دیگه یه دست لباس بیمارستان دارم، خودم تمام مراحل میدونم.

وارد اون بخش میشم، یه سرپرستار میگه، ای سلام، دیگه خودت که مراحل میدونی

خب برو پیش دکتر خانم آره مرد یه جوریه چون خونریزی هم داری

دکتر خانم عزیزم فقط یدونه تو شهرمون داریم ک خودش دستگاه سنو داره بقیه ندارن. ایشون هم نوبت هاشون تا دوماه دیگه پره. و اصلا توجه به بیمار ندارن. مجبورم برم سنو ازاد ک مرده

عزیز اول سنو برم بعد برم ازمایش؟ اخه دکتر زنان های شهرمون فقط یکیشون سنو دارن بقیه سنو ندارن ایشونم ...

آزمایش لازم نیست، بگو سقط داشتم، هنوزم خونریزی دارم، یه سونو معمولی انجام میده.

اندازه میگه، جواب ببر دکتر زنان ، لازم باشه دارو میده، اگر نه بزرگ باشه، شاید ببره ساکشن و کورتاژ.

من بعد دو ماه برد ساکشن تو اتاق عمل

عزیز اول سنو برم بعد برم ازمایش؟ اخه دکتر زنان های شهرمون فقط یکیشون سنو دارن بقیه سنو ندارن ایشونم ...

آزاد برو بده 

سونو هم بده 

نتیجه ببر دکتر 

آویشن و بابونه و زعفران و نبات دم بده و روزی چند لیوان بخور 

تا هر چی تو رحمت مونده بیاد بیرون مخصوصا اگر لکه بینی داری

وا ویلا من به هیچ وجه  سونو واژینال پيش دکتر مرد نمیرم . همون سونو معمولی پيش دکتر زن میرم

اره خیلی سخته . منم قبلا دکتر برام سنو نوشت نمیدونستم واژیناله. راستش اصلا نمیدونستم سنو واژینال هم داریم. وقتی رفتم منشی گفت واژیناله گفتم چطور ممکنه اخه . اصلا نمیدونستم چی به چیه مردم از خجالت تا تموم شد . الان عم مجبورم دکتر زنان نوبتش پره تا دوماهه دیگه حالا فردا میرم شاید بهم نوبت داد