2777
2789
عنوان

18 سالمه و 125 کیلوعم💔😭کمکککک💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2737 بازدید | 96 پست

استارتر، دانه چیا میگن خیلی خوبه برا لاغری 

صبح ناشتا به قاشق بریز تو اب ولرم بخور

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم رفتی دبیرستان با خودت اینکار کردی ... برای دکترا چه می‌کنی 

بخدا بحث مقطع نیست بحثه کنکوره هر دوهفته ازنون قلمچی بودجه بندی های سنگین سخت گیری های مشاور برنامه های فوق حجیم که من حتی ناهار و شامم سر میز مطالعم میخوردم 

سه سال نشستن باعث شد اینجور بشه 

وگرنه برای بقیه وقاطع قرار نیست این اتفاص ها باشه 

فقط فکر عمل و اینا رو نکنی 

یکی از اشناها بخاطر چاقی و چربی پهلو و شکم رفت عمل کرد، همین عملی که شکم و باز میکنن و چربی ها رو در میارن😖

الان چند روزه تو آی سی یوعه، آمبولی ریه کرده دکترا گفتن نباید حتی یه سانتم تکون بخوره خدا به بچه هاش رحم کنه فقط

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
تو چه مدت زمانی اینقدر کم کرده بودش؟ 

۲سال

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

اول از همه یه آزمایش بده ببین تیروئیدت مشکل نداره

بعد اینکه اگر ورزش های سنگین غیر اصولی انجام بدی بخاطر اضافه وزنت ممکنه به زانو و کمرت فشار بیاد و آسیب ببینن پس اول با یه مربی کار بلد مشورت کن ببین چه ورزشی برای شروع مناسب شماست و در کنار ورزش های باشگاه حتمااا پیاده روی هم انجام بده از روزی بیست دقیقه شروع کن و هی زیاد ترش کن

رژیم هم برو پیش یه دکتر تغذیه ی مطمئن و رژیم های عجیب و غریب نگیر

درکل برای اول کاری سخت ترین راه رو انتحاب نکن چون کم کم خسته میشی و دوباره همه رو ول میکنی اضافه وزن بیشتری میاد سراغت

سعی کن آروم اما پیوسته پیش بری و به شدت صبور باش...حتما نتیجه میگیری🌱

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

فقط کالری شماری کن درکت میکنم منم ۱۸ سالگی ۱۰۰ کیلو بودم کلی سر زنش میشدم ولی حتما کالری شماری کن به ...

وای مرسی نمیدونم چرا پیامت یهو یه انگیزه زیاد بهم منتقل کرد 

امیدوارم منم مثل شما بتونم

تو کار خدا موندم یکی چاقه راضی نیست یکی لاغره راشی نیس  من ۴۵ کیلوعم با ۲۴ سال سن مبخام ۵۵ شم

تو ارزوی منو زندگی میکنی

مم 27سالمه 70کیلوم

دلم میخواد وزن تو رو داشته باشم نمیشه... 

ببخشید سایز لباست چنده

واسه من سایزم 46

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻