2777
2789
عنوان

18 سالمه و 125 کیلوعم💔😭کمکککک💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2730 بازدید | 96 پست

فقط کالری شماری کن درکت میکنم منم ۱۸ سالگی ۱۰۰ کیلو بودم کلی سر زنش میشدم ولی حتما کالری شماری کن به خودت قول بده که میتونی هر روز تخم مرغ پخته و قارچ پخته میخوردم مند با ذرت بدون نون برنج تا چهار ماهه شدم ۷۵ کیلو بادو و پسته و انجیر خشک زیاد بخور جای ناهار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی همه ای چاقی از خوردن بوده؟!

بنظرم آزمایش بده شاید تیرویید کم کار با چاقی هورمونی باشه فقط از خوردن نباشه 

ضمن آنکه من تجربه ندارم اما همسرم میخواست لاغر کنه کلا شیرینی جان خصوصاً قند، شکر نوشابه حذف کرد 

روزه می‌گرفت شبام ورزش میکرد با این برنامه سی روزه ها . کلا غذا چرب و فیت فود و.. کنار گذاشت 

در عرض یه ماه تقریبا،  حدود ده تا ۱۵ کیلو لاغر شد 

فرهنگی که تو ایران تبلیغ میشه :درس خوندن به هر قیمتی....

زندگی فقط درس و کنکور نیست .یکم ورزش یکم هنر یکم گردش و تبریح با دوستان و شوخی و خنده .یکم رمان خوندن و طبیعت گردی و سفر و  بر خوردن تو جامعه با آدمهای متفاوت که ادمو زرنگ کنه و از سادگی و بچگی در بیاد ،در نهایت یه کمم درس ....

قرص نخور  درسته لاغر میشی ولی هم معدت داغون میشع هم بعد قطع برگشت بیشتر داری

حتما حتما روزی تونستی ۲ساعت پیاده روی

قبل پیاده روی چای سبز بخور دور شیرینی نوشابه کیک  این چیزا خط بکش  برنج هفته دوبار  درحد ۶/۷قاشق بخور. 

غذات کلا خیلی از قبل کم کن شبا چیزای سبک بخور

من تو را با خون دل از یـــاد بردم، لـطف کن هرکجا چشمــت ب من افتاد، کــــج کن راه را. "

خواهشاً با ورزش و رژیم لاغری کن اصلا اصلا دنبال عمل اسلیو و پیکر تراشی نرو که یه عمر بیچاره میشی تو‌جوونی سن کم راحت لاغر میشی

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

امیدوارم که بشه وگرنه دیگه تحمل حرف شنیدن ندارم🥲💔😭

والا ک میشه یخورده به خودت سختی بدی تو 2 سال به وزن ایده آلت میرسی🫶🏻

'به جز قوم شوهر که ویرانگرند بنی آدم اعضای یکدیگرند' 

اصلا از قرص های لاغری استفاده نکنید چون همگی درصدی شیشه داره و اینکه مادر من عمل بای پس کرده و خیلی ناراضیه با وجود اینکه ۳۵ کیلو کم کرده و خیلی لاغر شده‌ و الا ۷۰ کیلو هست

قند و کامل باید حذف کنی

خرما اینا هم کالریش بالاس

چایی با کشمش اونم ۲ ۳ تا

ماکارونی حذف کن

برنج فقط ۷قاشق ناهار شامتم قبل ۸ بخور اونم در حد یه کاسه سالاد با لیمو

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

خجالت میکشم بگم ولی با این وزنم پنج دقیقه میدوعم نفسم میمونه چجوری برم دو؟ 💔😭

از پیاده روی شروع کن به مرور نفست اوکی میشه

فعلا ندو یکی گفت زانو هات خراب میشه راست میگه..

اول پیاده روی کن روزانه و رژیم داشته باش 

باشگاه هم بدنسازی فیتنس یوگا اینا خوبه