2777
2789
عنوان

18 سالمه و 125 کیلوعم💔😭کمکککک💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2736 بازدید | 96 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرهنگی که تو ایران تبلیغ میشه :درس خوندن به هر قیمتی.... زندگی فقط درس و کنکور نیست .یکم ورزش یکم ه ...

تو خانواده مذهبی که من دارم این سه سال به هر قیمتی درس خوندم یه دانشگاه شهر دور قبول شم و فرار کنم از این خانواده هزینه این خواسته هم شد شرایط فعلی که واسم پیش اومده

منم مشکل شمارو دارم عزیزم

25 سالمه 111 کیلوم

میخوام رژیم حذف نهار بگیرم

باشگاهم میرمر ولی چون وزنمون بالاست فعلا فقط باید هوازی کار کنیم

تردمیل و دوچرخه و الپتیکال

بخدا بحث مقطع نیست بحثه کنکوره هر دوهفته ازنون قلمچی بودجه بندی های سنگین سخت گیری های مشاور برنامه ...

واقعا موندم خانواده ات چرا تا الان برات کاری نکردن 

ببین اضافه وزن در این حد کل آینده شما رو تحت تاثیر قرار میده از کنکورت هم خیلی مهمتره همه ماها چندبار کنکور و آزمون های مهمی تو زندگی دادیم اما اجازه ندادیم اینجوری چاق بشیم پس کنکور بهانه است شما هر روز میتونستی یک ساعت بری پیاده روی 

الانم با کالری شماری نمیتونی لاغر کنی قطعا باید بری زیر نظر دکتر تغذیه با برنامه لاغر بشی چون ممکنه دیابت و چربی کبد بگیری سرخود رژیم نگیر ورزش هم فقط ایروبیک میتونی بری چون با این وزنت ورزشهای دیگه به زانو و کمرت آسیب میرسونه 

تو خانواده مذهبی که من دارم این سه سال به هر قیمتی درس خوندم یه دانشگاه شهر دور قبول شم و فرار کنم ا ...

ما یکی از فامیلامون از بچگی تپل بود تا همین سن شما امسال بعد از چند سال دیدمش فوق العاده خوش اندام شده بود چند ساله داره ورزش میکنه... فقط به صبوری نیاز داره

خواهرانه میگم قرص و.. سر خود مصرف نکن.

رژیم اصولی و ورزش زیر نظر افراد متخصص

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بدن سازی 

رشته رزمی کالری سوز

روزانه پیاده روی و دویدن

طناب زدن 

و اینکه غذای پرکالری نخور .کم کالری مصرف کن

کاش من یکم وزن اضافه کنم ۴۰ ام

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش