2777
2789
عنوان

18 سالمه و 125 کیلوعم💔😭کمکککک💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2735 بازدید | 96 پست

ببین قند مصنوعی رو حذف کن

با کالری شماری غذا های مفید و بدون روغن و بدون قند مصنوعی بخور

می دونی چی می گم؟ رژیم بگیر اما نه رژیم سخت باید صبوری کنی تا کم کم لاغر بشی وگرنه به معده و... آسیب می زنی

برای جلوگیری از استپ وزنی، هفته ای یک روز خوراکی یایک وعده مورد علاقه ات رو بخور

و آب زیاد مصرف کن چون برای حذف چربی لازمه و اگر آب نخوری معده درد می گیری

اینقدر ادامه بده تا برسی به اندام دلخواهت

این روش من بود الان همه از اندامم تعریف می کنن

تازه سینه و... هم خیلی آب نشد ولی چربی های شکم و پهلوم قشنگ از بین رفتن از سایز 48 رسیدم به 38 

صبوری کردم خیلی هم طول کشید

اصلا مکمل و... استفاده نکردم معده ام سالمه و ویتامین های بدنم کم نشدن ریزش مو نگرفتم

ورزش و... به اون صورت انجام ندادم فقط با رژیم لاغر شدم

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابل 

اسی جان عزیزم تو هنوز سنی نداری و کلی راه نرفته حیف نیست زندگی و جوانی خودت و با قرص و دارو نابود کنی مگه همین مرحوم رضا داوودنژاد نبود با قرص و عمل لاغری با زندگی خودش بازی کرد و تمااام ...ورزش کردن و کم خوردن زحمت داره اما می ارزه جانم راه سالم و پیش برو به امید موفقیت ❤️

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا 💔

سر خود و با نظرات اینجا سراغ قرص و اینا نرو.قرص فقط با نظر پزشک وگرنه یدفه میزنه یجایی رو خراب میکنه که دیگه نمیتونی کاریش بکنی.اگه میتونی برو دکتر تغذیه وگرنه اول زمان بزار و چند تا دکتر خوب پیدا کن مجازی و کالری شماری و نیازهای بدنت رو یادبگیر یکم.بنویس و بعد استفاده کن که یهو کمبودی پیدا نکنی.در موردشون اول تحقیق کنو کامنتا رو بخون مطمئن شو که دکتر هست وگرنه سنتی و الکی زیادن و کلی اطلاعات غلط میدن بهت.از اول ی برنامه طولانی مدت بزار که سرخورده نشی.اگه سریع کم کنی یا وسطش هی خسته بشی و برگردی بدتر میشی.حداقل دوسال باید زمان بزاری احتمالا