2777
2789
عنوان

18 سالمه و 125 کیلوعم💔😭کمکککک💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2736 بازدید | 96 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی مشکلت فقط و فقط تغییرات هورمونیه فوق تخصص غدد برو اصلا نرمال نیست ۶۵ کیلو واسه سه سال

چرا نرمال نیس لخوری چاق میشی دیگ‌من اللن ۸ ماهه هستم از اول بارداریم ۲۰ تا اضافه کردم

ب امید رسیدن ب هدفم.  
تو کار خدا موندم یکی چاقه راضی نیست یکی لاغره راشی نیس  من ۴۵ کیلوعم با ۲۴ سال سن مبخام ۵۵ شم

قدت چنده؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

حتما حتی کوچک ترین چیزی هم می خوری کالری شو حساب کن بعد چون می خوای خیلی لاغر کنی ۱۲۰۰ بیشتر کالری مصرف نکن 

زیاد نشین 

اگه پر خوری عصبی داری حتما مشاوره برو

کر بوهیدراتو حذف کن

اب خیلی خیلی بخور 

من یه مدت فستینگ گرفتم خوب لاغر شدم ولی باز ول کردم الان دوباره میخوام شروع کنم ولی باشگاه رفتی اول یه ورزش مثل ایروبیک برو بعد که لاغر شدی برو با دستگاه شبها هم از یه تایمی به بعد مثلا از ۷ یا ۸ شب جز آب و چایی یا دمنوش بدون شکر و میوه بدون قند مثل خیار یا کاهو هیچی نخور

اسی فقط رژیم مناسب و ورزش،، بقیه راه ها رو فراموش کن 

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

چرا نرمال نیس لخوری چاق میشی دیگ‌من اللن ۸ ماهه هستم از اول بارداریم ۲۰ تا اضافه کردم

شما باداری شرایط ات با نوجوانی که سوخت و ساز بدنش بالاست خیلی فرق داره 

خودمم تو بارداری ۲۱ کیلو اضافه‌ کردم اسمش روش بارداری 

وای کاش میشد تبادل وزن کنیم😭😂   من ۱۰ کیلو میخوامممم

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)