2777
2789
عنوان

نظرتون راجع ب این ازدواج چیه

118 بازدید | 10 پست

بچه ها خواستگاری دارم ک تو اکثر موارد یا تفاهم کامل داریم یا میتونیم باهم کنار بیاییم

اما من ظاهر و پوشس و تیپ ایشونو دوس ندارم ولی عاشق روحش هستم

اما میتونم هم ازش بگذرم

اگه تجربه ای دارید ممنون میشم راهنماییم کنید

نکات مثبت و منفی رو بنویس بعد از 1 تا 5 نمره بده. 5 رو به خط قرمز ها بده برا همین تعدادشون کم باشه. بعد حساب کتاب کن میبینی لباس چیز مهمی نیست و قابل تغییره. اخلاق و دین و فرهنگ مهمه

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه چهره و هیکل و تیپش رو خوشم نمیاد اما از خیییلی چیزای دیگه خوشم میاد

نمره بده ببین چی میشه نتیجه

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

عزیزم درسته چهره قشنگ چیزیه که عادی میشه ولی چهره ای که به دلت نشینه نه سخته ولی اگه با لباس پوشیدنش مشکل داری که این همه اقایون تو کار خانونا و لباساشون نظر میدن هی اینو بپوش اونو نپوش یه بارم شما اسمون به زمین نمیاد 

عزیزم درسته چهره قشنگ چیزیه که عادی میشه ولی چهره ای که به دلت نشینه نه سخته ولی اگه با لباس پوشیدنش ...

اره گفتم بهش گف هرجور دوس داری میپوشم

البته از بعضی لباساش بدم میاد

اینکه باهم ست نیس و شلخته اس

ولی گف درستش میکنم

البته اونم میگه مانتو کوتاه و حلوباز نپوش ک اینم من زیاد دوس ندارم ولی اون مسئله هیکلش اگه نبود راحت رد میشم 

چهره اش دلخواهم نیس ولی زیاد مرد زندگیه

اره گفتم بهش گف هرجور دوس داری میپوشم البته از بعضی لباساش بدم میاد اینکه باهم ست نیس و شلخته اس ...

خب دیگه وقتی قبول کرده مشکلی نیست زیادم رو چهره حساس نشه گفتم که فقد در حدی باشه بتونی تحمل کنی و جایی میری از اینکه بگی شوهرمه خجالت نکشی و سرت و بالا بگیری کافیه این روزا ادم خوب خیلی سخت گیر میاد 

خب دیگه وقتی قبول کرده مشکلی نیست زیادم رو چهره حساس نشه گفتم که فقد در حدی باشه بتونی تحمل کنی و جا ...

همین دیگه سرم بالا نمیشه

یعنی اون حس خجالت رو دارم

ولی روحا اوکیم باشه

واقعا سخته این دوراهی

همین دیگه سرم بالا نمیشه یعنی اون حس خجالت رو دارم ولی روحا اوکیم باشه واقعا سخته این دوراه ...

منم همین مشکلو داشتم  پسر بسیار مودب خوش اخلاق شرایط عالی ولی چهرش به دلم نمی نشست  منم همش میگغتم اینو چجور معرفی کنم به فامیلامون خجالت میکشیدم  ولی الان پشیمونم  میگم مهم نبود چهرش چون اخلاقش خیلی خوب بود