2777
2789

برای اینکه گزارش زدن

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب توی تایپیکش نرفته بودی؟ یعنی کلا بی اطلاعی؟

کلا دیروز سرم شلوغ بود نیومدم نی نی سایت 

بعضی زخم ها باید بمونن تو وجودت تا بشن راهنمات که مسیر رو دوباره غلط نری ...🐝🐝

کلا دیروز سرم شلوغ بود نیومدم نی نی سایت 

خواهرشوهرش با شوهرش اختلاف داشتن

زنه رو توی خونه با ۶۰ درصد ی پیدا کردن شوهره هم جیم زده

دیشب توی بیمارستان بیهوش بوده

دو تا دختر داشته خونه مادربزرگشون بودند اون ساعت

گفتی ۱۶ سالم میشه یاد تولدم افتادم بدترین روز زندگیم بود در حد مرگ کتکم زدن و انداختنم بیرون شب جایی نداشتم برم

ولی ایشالا شما آرامش و سلامتی داشته باشی گلم

نودونه ونیم درصد مشکلاتم با پول حل میشه   
خواهرشوهرش با شوهرش اختلاف داشتن زنه رو توی خونه با ۶۰ درصد ی پیدا کردن شوهره هم جیم زده دیشب توی ...

ای وای 😥

بعضی زخم ها باید بمونن تو وجودت تا بشن راهنمات که مسیر رو دوباره غلط نری ...🐝🐝

سلامت باشی عزیز قضیه برای فامیل ما نیست یکی تایپیک زده تعطیل شده در عجبم چرا کتکت زدن؟

چون از سر کارن اومده بودم خسته بودم خونه رو تمیز نکردم

نودونه ونیم درصد مشکلاتم با پول حل میشه