2777
2789
عنوان

چی شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 28 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگفتی چرا گزارش زدن؟ نکنه فکر کرده بودن تایپیک دروغ زده؟ یا با احساسات کاربرا بازی میشه؟

نمی دونم شاید برای اینه شایدم برای اینه یه عده عقده ای گزارش زدن من تواون تاپیک نبودم ولی اینو میدونم تاپیک گزارش نزدیک ۳تا ۱۰تا بخوره حذف میشه

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙
نمی دونم شاید برای اینه شایدم برای اینه یه عده عقده ای گزارش زدن من تواون تاپیک نبودم ولی اینو میدون ...

عجب

حتی اگه دروغ هم بوده چند نفر منصرف کرده بود

بماند که خود کاربرها موردهای مشابه توی نزدیکانشون مثال زدند

عجب  حتی اگه دروغ هم بوده چند نفر منصرف کرده بود بماند که خود کاربرها موردهای مشابه توی نزدیک ...

موضوعش چی بود مگه؟

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙

خواهرشوهرش با شوهرش اختلاف داشتن

زنه رو توی خونه با ۶۰ درصدسوختگی پیدا کردن شوهره هم جیم زده

دیشب توی بیمارستان بیهوش بوده

دو تا دختر داشته خونه مادربزرگشون بودند اون ساعت

☝️

میدونم خوندم چی نوشتی ولی چون توتاپیک نبودم زیاد سردرنیاوردم

منم دیشب صفحه اول و دوسه صفحه آخر بودم توی تایپیک نرسیدم همه پستهای استاتر بخونم خلاصش همین بود

اهان مرسی 💚

و اینکه یک جا گفته بود

خواستند از شوهرش شکایت کنند

مادرزنه گفته فعلا شکایت نکنید اول بیاد پول بیمارستان حساب کنه بعد

مثلا من گفتم به حرفهای زنه اتکا نکنید شاید پیرشده و خرفت شده و ... به کار خودتون برسید