2777
2789

مطمعنم رشته ای ک‌میخام‌قبول نمیشم نیاز ب درامد دارم نمیدونم چه حرفه ای رو دنبال کنم ،از ناخنکاری خوشم‌ میاد اما میگن درامد نداره دیگه

نه بابا تا بخوای حرفه ای بشی و مشتری جمع کنی پیرت درمیاد.

الانم که ببخشید هر کی از خانوادش قهر میکنه میره ناخنکار میشه

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایول گزینه درستی رو انتخاب کردیی✅ 

بهترینش ناخنکاریهه

چون مژه و فیبروز دردسر داره یه کوچولو اشتباه کنی میزنی چشم طرفو کور میکنی و خیلییی دردسرهه کلاا...

وزن فعلی ۵۷💪ایشالا تا ۱ تیر وزنم میشه ۵۰💸👄💅
نه بابا تا بخوای حرفه ای بشی و مشتری جمع کنی پیرت درمیاد. الانم که ببخشید هر کی از خانوادش قهر میکن ...

مژه چی 🥲اخه نیاز ب درامد داریم‌ زندگی‌سخته

ایول گزینه درستی رو انتخاب کردیی✅  بهترینش ناخنکاریهه چون مژه و فیبروز دردسر داره یه کوچولو ا ...

اتفاقا بین مژه و ناخن موندم ولی ترسیدم از مژه 

به نظرت میتونم پیشرفت کنم؟ کسی دیگه کاشت انحام‌میده

اتفاقا بین مژه و ناخن موندم ولی ترسیدم از مژه  به نظرت میتونم پیشرفت کنم؟ کسی دیگه کاشت انحام‌ ...

آرههه همههه الان ناخن میکارنن الان آبحییی من هر ۲۰ روز یه بار میره برا ترمیمم

ناخن همیشه مشتری داره نگران نباش اصلاا

وزن فعلی ۵۷💪ایشالا تا ۱ تیر وزنم میشه ۵۰💸👄💅
مژه چی 🥲اخه نیاز ب درامد داریم‌ زندگی‌سخته

مژه هم همینه اما یه پله بهتر از ناخنه.فقط برلی موفقیت تو این کارا باید دورو برت شلوغ باشه دوستات بیان پیشت و فامیلت پایه باشن وگرنه نمیشه.اگر هم بشه خیلی خیلی سخت و کند پیش میره کارت.

چون تجربه دارم بهت میگم

الان ناخنکارا زیاد شدن  از طرفیم درآمدش حرامه کلا بدرد بخور نیست

این چه حرفیه؟ چرا حرام باشه؟ یه عالمه ادم ازبن راه کسب درامد میکنن .چرا این حرفو میزنی؟؟؟

یه چیزی شنیدیم . بهتره همه جا دهنمونو باز نکنیم.

ناخن کاری نیاز به سرمایه بالایی داره نسبتا 

چون متریالش واقعا بالاس.

دوستم پارسال این موقع تمام ابزارش رو خرید حدودا 40میلیون پاش دراومد و دختر خالم دو سه سال پیش تو تخفیف ابزار لازمش رو خرید حدودا 17میلیون شد.

و خیلی تمرین باید کنید اما میتونید بعدش برید تو سالن های ارایشی کار کنید اینجوری کارتون خوب باشه مشتری هم جمع میکنین.

کارای مربوط به پوست واقعا درامد خوبی داره 

Skin care 

و لاین مو هم واقعا خوبه مثل کوتاهی کراتین کار بشین یا کار رنگ و لایت 

رنگ و لایت هیچ وقت قدیمی نمیشع و همیشه رو بورسه. درامد خوبیم داره.

تازه رنگ کار خوب واقعا کم پیدا میشه همیشه.

کارتون عالی باشه و تو سالنای خوب شهرتون کار کنید 

نونتون تو روغنه

ناخن کاری نیاز به سرمایه بالایی داره نسبتا  چون متریالش واقعا بالاس. دوستم پارسال این موقع تم ...

عالی بود مرسی که توضیح دادی دوستم

رنگ و لایت متاسفانه زیاده هزینه ش نمیتونم🥲🥲کل سرمایم ۲۰ تومنه