2777
2789
عنوان

عروسی بدون بچه مد شده!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 69 پست

کسی منو بدون بچه ام دعوت کنه نمیرم اصلا عروسیش ،ادم خودخواه بهتره تنها عروسی بگیره 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عروس دومادایی که خیلی براشون مهم بهترفقط  با دوستاشون عروسی رو برگزار کنن الامدهم شده

دقیقا 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
من عقدم اصلا عروسی نگرفتم فعلا ولی میدیم خیلی میگن کلی هزینه کردیم خب نکنید منتم نزارید دگ گوشت بریز ...

دیگه اسی جان هرکسی یه سبک زندگی داره

اگه کسی بهش برمیخوره بهتره که نره(من از کار اونا دفاع نمیکنم.میگم یعنی مهمونا بین رفتن و نرفتن حق انتخاب دارن و زوری نیست)

ولی خب بماند بعضیا واقعا هزینه میکنن...همه که قرار نیست گوشت منجمد برزیلی بدن.فامیل ما همین چندماه پیش عروسی گرفت نزدیک ۱ میلیارد خرجش شده بود.

ولی بازم میگم اگه کسی همچین خرجی میکنه بهتره یه باغ بگیره که یه جای مجهز برای بچه داشته باشن.اینجوری دیگه هیچکس ناراحت نمیشه

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂

ی ضرب المثل ترکی هست میگ ای سنگی ک میزنی سرمو میشکنی کاشکی ی سنگی بودی ای آشی هم ک دهنمو میسوزونی کاش ی آشی بودی

حالا حکایت الان بعضی ادما داره ای عروسی و دامادی ک دارین تکلیف میزارین برای بقیه کاش ی عروسی دومادی بودین

اینجا چند وقت بعد عروسیم راهی دادگاه میشن چون چیزی ک نمیدونن از کجا از کی مد شده رو اجرا میکنن ک بگن اره ما خیلی شاخیم

شما ها رو نمی دونم ،ولی مجلس عروسی فقط عروسی ترکا که اینجور جنگولک بازیا نیست توش  همه ،پیر، ج ...

خب شاید نوع مراسم شما فرق داره هر منطقه یه مدله

خیلیا واسشون اون قسمت رقص دو نفره خیلی مهمه و اینکه هیچکس رو سن نره تو اون مدت

🌷
خب شاید نوع مراسم شما فرق داره هر منطقه یه مدله خیلیا واسشون اون قسمت رقص دو نفره خیلی مهمه و اینکه ...

جدیدا چند تا زنجیر می بندن دور قسمت رقص دیگه کسی حق ورود نداره تا موقعی که رقص تمام بشه 

خب شاید نوع مراسم شما فرق داره هر منطقه یه مدله خیلیا واسشون اون قسمت رقص دو نفره خیلی مهمه و اینکه ...

کسی ک براش اون قسمت مهمه بهتره یجای درس کنن عروس دوماد برن تنها اونجا برقصن یا چند ساعت قبل اینکه مهمونا بیان برن فیلمشون بگیرن هرچیزی ک خیلی با قانون قواعد بی خود باشه دردسر سازه رانندگی بدون گواهینامه ی قانون دلیلم داره اما عروسی بدون بچه یجورایی انگار مال تازه ب دوران رسیده هاست این همونان ک ی متر ناخن میکارن بعد عروسی آشپزی براشون سخت شوهره جرئت نداره بگ بالا چشت ابرو چند وقت بعدشم ب اسم نداشتن تفاهم جدا میشن هر سال جشن طلاق میگیدن با حضور همسرشون

جدیدا چند تا زنجیر می بندن دور قسمت رقص دیگه کسی حق ورود نداره تا موقعی که رقص تمام بشه 

دیگه انقدر حریف نشدن جلوی ورود افراد رو بگیرن که اینکارو کردن

عروسی فامیل ما یه پسر بچه رفت رو سن بعد دولا دولا راه میفت که مثلا تو فیلم نیفته🤣

یعنی انقدر بزرگ بود که بفهمه نباید بره ولی حتما اون لحظه باید ازونجا رد میشد که خدای نکرده دور نزنه راهش دور بشه

🌷