2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی تغییر میکنه من دوبار عمل کردم بار اول تا یکسال نمیتونستم نگاهش کنم همه میگفتن خوب شده ولی بنظر خودم خیلی ورم داشت و رفته رفته هی بهتر و بهتر شد دیگه بعد از چهارسال ورمش کامل رفته بود فقط پایکش یکم کج بود که رفتم اونو اصلاحش کردم و پره هامو جمع تر کردم، الان تقریبا سه ماهو نیم از عملم میگذره ولی مشخصه هنوز خیلی ورم داره و باتوجه به تجربه تا یکسال بعد در موردش نظر قطعی میدم

نه من تا شش ماه بزرگترم شد😂😂 ینی داغون بود ما حالم خراب بود از حرفای بقیه هم دیگه نگم الان ۱ سال ...

یعنی غیر ورم کلیات بینی:هم تغییر کرد ؟ من عکس میگیرم دیوونه میشم. سه ماهه.  وای روز گچ باز:کردن که انگار هزار تا زنبور دماغ منو زده بودن. دکتر جرات نکرد نشون بده دماغ رو

نه من تا شش ماه بزرگترم شد😂😂 ینی داغون بود ما حالم خراب بود از حرفای بقیه هم دیگه نگم الان ۱ سال ...

منم مامانم میگه این خو همونه فقط کوچیکتر شده درحالی که موقعی که آتل برداشتم ندیدش که به نسبت قبل چقدر تغییر کرده و فقط چسب زدشو دید و الان که باز کلی ورم کرده🤣 منم بخاطر اینکه این حرفو از بقیه نشنوم بدون چسب نمیرم جایی فعلا😂

شما تا کی چسب زدی؟

[QUOTE=341995189]مشکل بینیت چیه الان دقیقا؟[/QUOT

ببین هقته اول ک باز:کرد یه سوراخ بسته کاملا.  اون یکی غار 

یعنی روانی شدم.  به سوراخ بینی احه دست هم نزده بود

الان بعد سه ماه تازه داره عین قبل میشه. ولی پذیرش ش سخته

مثلا قبلا یهفرورفتگی روی لبه پره بینی:م داشتم که در چهل سال عمرم ندیده بودم. الان عین ذره بین فقط اونو میبینم. عکسای قبل عمل رو نگاه میکنم باورم نمیشه من این فرورفتگی داشتم 

یعنی غیر ورم کلیات بینی:هم تغییر کرد ؟ من عکس میگیرم دیوونه میشم. سه ماهه.  وای روز گچ باز:کردن ...

اره بابا انگار هر ماه یه چیز دیگست

وای منو باید میدیدی دماغمو گچشو برداشت خودم ندیدم خالم عکس گرفت اومدم خونه دیدم یکی بزرگ بود سوراخ یکی کوچیک 😂😂😂منو میگی ریختممممممم اصلا

بعد یکی دو هفته درست شد سوراخاش بعد مشکل ورمش شروع شد همه میگفتن انگار عمل نکردی میزدن تو ذوقم ینی اندازش هیچ فرقی با قبل نداشت فقط قوزشو برداشته بود ولی وقتی زمان گذشت به سال که رسید واقعاااا کم شد ورمش و کوچیک 

هر چند هنوزم ورم داره و کم میشه 

اقایون درخواست دوستی ندن😐🔪🩸
اره بخدا  نگران نباش سه ماه که چیزی نیس  تا دوسال هم باز کلی ورم کمتر میشه و تغییر میکنه

من اصلا نمیخوام سوراخ بینی:دیده بشه.  جفت پا افتادم روش. میکشم پایین که بلکه کامل بیاد پایین.  تا الان کنده نشده شانس اوردم

منم مامانم میگه این خو همونه فقط کوچیکتر شده درحالی که موقعی که آتل برداشتم ندیدش که به نسبت قب ...

😂😂اخی

من تا ۳ ماه فک کنم 

بعدش ول کردم 

بعد دوباره زدم بخاطر ورمش ولی دیگه نزدم بعد یه مدت 

چون وقتی میزدم در که میاوردم یه مدت خیلی بزرگ میشد اما وقتی کلا دیگه نزدم حالتش عادی تر بود😂

اقایون درخواست دوستی ندن😐🔪🩸
اره بابا انگار هر ماه یه چیز دیگست وای منو باید میدیدی دماغمو گچشو برداشت خودم ندیدم خالم عکس گرفت ...

باز:خوبه بعد دو هفته شد.  سه ماه برای من شد. تازه داره میشه

البته من سن عمل م زیاده. ۴۳ سالم. و فک کنم هر چی سن بیشتر عمل و ورم و بهبود سختتر