2777
2789
من اصلا نمیخوام سوراخ بینی:دیده بشه.  جفت پا افتادم روش. میکشم پایین که بلکه کامل بیاد پایین.&n ...

وای نکننننن پشیمون میشی 

کاریش نداشته باش 

من انقد باهاش ور رفتم یوقتایی خارش میگیره یه سمتش بس که به بخیه هاش دست زده بودم درست میشه جا میفته تورو خدا فشار نیار بهش

اقایون درخواست دوستی ندن😐🔪🩸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز:خوبه بعد دو هفته شد.  سه ماه برای من شد. تازه داره میشه البته من سن عمل م زیاده. ۴۳ سالم. ...

درسته نگران نباشید 

درست میشه 

هنوز چیزی نگذشته 

فک کنم هیچ بشری به اندازه من ورم نداشت😂

وای نکننننن پشیمون میشی  کاریش نداشته باش  من انقد باهاش ور رفتم یوقتایی خارش میگیره یه ...

چیکبار کنم. باور کن بچه نداشتم خودم رو میکشتم. فقط:کارم گریه شده. 

اینهمه سال عمل نکردم. بینی م بد هم نبود. اتفاقا روبرو عالی بو.  هی بقیه گفتن عمل کن عمل کن درازه.  آخر سر دم پیری و معرکه گیری.  اصلا نمیتونم پذیرش کنم. باورم نمیشه بهتر بشه. دارویی هست کمک کنه به بهبود ؟

چیکبار کنم. باور کن بچه نداشتم خودم رو میکشتم. فقط:کارم گریه شده.  اینهمه سال عمل نکردم. بینی ...

عزیژم باور کن کاملا درکت میکنم 

ولی غصه هیچ فایده ای نداره بایددددد دورش بگذره شک نکن درست میشه چسب بزن تا یه سال که دماغتو نبینی اصلا 

تو اینه هم نگا نکن خیلی هیچ کاریش نداشته باش به حرف بقیه هم هیچ توجهی نکن باور کن درست میشه

چیکبار کنم. باور کن بچه نداشتم خودم رو میکشتم. فقط:کارم گریه شده.  اینهمه سال عمل نکردم. بینی ...

واسه ورمش فک نمیکنم چیزی اثر کنه فقط داروهایی که دکتر داده بود روزای اولو مصرف کردم همین 

که اونم صورتمو صاف کرده بود فقط 

سه ماه و نیم خونه نشین شدم. هیج جا نمیرم.

منم همین بودم بیشتر سعی میکردم به نیم رخ بشم چون تمام رخم پر ورم بود ولی گذشت 

جونت بالا میاد تا بگذره این یه سال🥲

[QUOTE=341995189]مشکل بینیت چیه الان دقیقا؟[/QUOT ببین هقته اول ک باز:کرد یه سوراخ بسته کاملا. &nbs ...

بهش زمان بده تغییرات اولیه و ورم اولیه طی ۶ ماه برطرف میشه بقیش میره تا یکسال و نیم

اگه برامده باشه یه قسمت از بینیت انزیم یا کورتون تزریق میکنن و اگه فرورفته باشه یذره فیلر که همسطح بشه

😂😂اخی من تا ۳ ماه فک کنم  بعدش ول کردم  بعد دوباره زدم بخاطر ورمش ولی دیگه نزدم بعد ی ...

دقیقا مال منم وقتی چسب نمیزنم کوچیک میشه ولی نوکش خیلییی ورم داره هنوز بخاطر همین فعلا میزنم

من تا یکسالم دیدم اطرافیان چسب میزدن گفتم منم ۶ ماه بزنم اگه هنوز ورم داشت میرم تا یکسال🤣