2777
2789
عنوان

مامانم میخواد بخاطر من از بابام طلاق بگیره...💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3033 بازدید | 105 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابات میخواد دست پیشو بگیره پس نیوفته ... الانم داره زیر آبی میره که مامانت میخواد جدا بشه . فقط ب ...

به قول ی کاربر شاید غرور بابامو جریحه دار کردم باید حرمت قائل میشدم پس مقصر منم

پس خودمو دخالت ندم تو انتخابشون نه؟

اصلا دخالت نکن 

چیزی هم گفتن بگو شما دوتا ادم عاقل و بالغید منو تو بازیاتون وارد نکنین

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

به حرفای صد من یه غاز اینایی که پدر مادرت رو سرزنش می کنن گوش نکن. نی نی سایت خاله زنک های بی فکری که تفکر سطحی و بچه گانه دارن زیاد داره. 

پدرت غرورش جریحه دار شده، از این به بعد رفتارت رو خیلی باهاش بهتر بکن. خیلی تواضع نشون بده. سعی کن دل مامانتم نرم کنی. بگو من نمی خوام جدا بشین. دوباره دور هم جمعشون کن. واقعیت اینه که اگه دنیا میخوای پدر مادر، اگه آخرت میخوای پدر مادر... هرچقدرم بد باشن خدا یه حق سنگینی ازشون به گردنت گذاشته که خوشبختی و عاقبت به خیریت در گرو رضایت اوناست. اینم یادت باشه هیچکس مسول حال الانت نیست. شما نمی تونی مشکلات حال فعلیت رو گردن دیگران بندازی چون خودت اختیار و شخصیت داری. گذشته تو گذشته ست. این مکانیسم دفاعیه برای این که فشار رو از روی خودت برداری. مسولیت زندگی و حال خودت رو به عهده ی خودت بگیر و با سرزنش کردن بقیه خودت رو تو تله ننداز. اینجوری تمام عمر تو نقش یه قربانی زندگی می کنی. 

روم نمیشه انقدر که گناهکارم

تو گناهی نداری عزیزم 

تو فقط بیست سالته 

اتفاقا این یکی از حیله های شیطانه که ما رو بخاطر گناهان از متوسل شدن به اماما و توکل بر خدا بازمیداره 

خداون مهربونتر از چیزی که فکر میکنی

به حرفای صد من یه غاز اینایی که پدر مادرت رو سرزنش می کنن گوش نکن. نی نی سایت خاله زنک های بی فکری ک ...

الان باید چیکار کنم 

بابام هیچ جوره دلش صاف نمیشه تصمیمشو گرفته 

میرم سمتش بغلش کنم معذرت خواهی کنم نگاهمم نمیکنه

و این که نگران نباش هرچی پیش بیاد خیره. اگه احیانا جدا بشن و ازدواج شما هم به هم بخوره مطمئن باش خیرت تو اون ازدواج نبوده. خدا بهتر خیر و صلاحمون رو میدونه. یه ذره هم نگران این مسئله نباش. رزق و روزی هرکسی تعیین شده ست. 

و این که نگران نباش هرچی پیش بیاد خیره. اگه احیانا جدا بشن و ازدواج شما هم به هم بخوره مطمئن باش خیر ...

کاری با این قضیه ندارم 

قطعا عذاب وجدان تا آخر عمر نمیزاره کاری کنم

به قول ی کاربر شاید غرور بابامو جریحه دار کردم باید حرمت قائل میشدم پس مقصر منم

نه عزیزم ....اینطور نیست .پدر مادرت جوری رفتار کردن که عزت نفستو داغون کردن .شما مهر طلب شدید فقط خودتونو مقصر میکنید.

شما خودتون آسیب دیده هستید ...

پدر شما اگه غرور داشت اینکارو نمیکرد ..با زندگی بچه هاش اینطور نمیکرد ...

الانم شما چیزی نگفتید اگه ایشون واقعا پدر باشه با این حرف شمارو پس نمیزنه

الان باید چیکار کنم  بابام هیچ جوره دلش صاف نمیشه تصمیمشو گرفته  میرم سمتش بغلش کنم معذر ...

شما ناامید نشو

فکر می کنی کارات تاثیر نداره

درحالی که دل آدم به محبت و عاطفه حساسه

مطمئن باش عذرخواهیات و محبت کردنات

رو دلش تاثیر گذاشته. طلاق به همین راحتیا

نیست خیلی دنگ و فنگ و بالا پایین داره

و مشاوره هم می فرستنشون. ان شاءالله اتفاق نمیفته