2777
2789
عنوان

مامانم میخواد بخاطر من از بابام طلاق بگیره...💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3033 بازدید | 105 پست

پدر و مادرت همو نمیخوان و تو رو بهونه کردن . اگه زن و شوهر همو بخوان هیچکس نمیتونه اونا رو از هم جدا کنه

تو هیچ تقصیری نداری عذاب وجدان نداشته باش 

پدرت داره بهونه میاره و تو رو مقصر جلوه بده تا مادرتو خام کنه 

به چپت هم نباشه اونا چه تصمیمی میخوان بگیرن 

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوان همو دیگه  مامانم میگه از من می‌ترسه از آینده ی من  انتخاب گذاشت به عهده ی من جال ...

تقصیر تو نیست عزیزم عذاب وجدان نداشته باش

امام زمان رو به مادرشون قسم بدید مشکلتون حل میشه

چیزی نگفتی که دنبال بهونه بود رو هوا زد

چیزی نگفته؟؟؟ یه حرمت و حریمی بین پدر و فرزند هست، پدرش امیدوار بود دخترش اون اتفاقا یادش نیاد، ایشون با یادآوری این مسئله و سرزنش پدرش، غرورش رو جریحه دار کرده. لطفا کار غلط افراد رو توجیه نکنین. بله خیانت خیلی بده ولی دلیل نمیشه با کسی که همچین اشتباهی در گذشته مرتکب شده فارغ از جایگاهش هر برخوردی دلت خواست بکنی و کارای گذشته ش رو به روش بیاری، اونم وقتی اون فرد پدرت باشه!!! 

واقعا بابات پر رو هست، و مامانت هم از اون زنهای گیر ،که رو مخ مرد هست، این رو بدون اختلاف و جدایی اونها سر سوزنی به تو ربط نداره، بابات دنبال بهانه بود، مامانت هم گیر تلفن و حرفهای بابات ، بابات هم نمیتونه به زنها انگشت نکنه، تو رو بهانه کرده می خواد از مادرت جدا بشه، گرچه بابات دنبال این هست بچه هاش رو هم از سرش باز کنه، نکنه بخواد جهاز بده، میدونه اینبار شما میرید طرف مادرتون، برای همچین والدینی دل نسوزون

انگار تا همین الانم بزور با هم موندن  بهونه ی بزرگی دادم دستشون

من کامل خوندم اصلا تقصیر تو نیس خودتو سرزنش نکن اونا دیر یا زود جدا میشدن فقط اگه میشه باهاشون صحبت کن شرایط خواستگاریتو جور کنن بعدا جدا شن 

مامانت و تنها نزار بی معرفت

من بی معرفت نیستم ولی واقعا نمیتونم پیش هیچکدومشون باشم 

هیچکدومشون منو نمی‌خوان 

اون اوایل که دعوامون شد مامانم گفت بچه هارو من نگه نمیدارم بابامم گفت منم نگه نمیدارم ی خونه ی جدا براشون میگیرم خودشون تنها زندگی کنن

بابات میخواد دست پیشو بگیره پس نیوفته ...

الانم داره زیر آبی میره که مامانت میخواد جدا بشه .

فقط ببخشید اینجور میگم خاک تو سرشون که یکار کردن این وسط تورو مقصر کنن و حس عذاب وجدان بدن به شما ....

من بی معرفت نیستم ولی واقعا نمیتونم پیش هیچکدومشون باشم  هیچکدومشون منو نمی‌خوان  اون او ...

اهاا اگ اینجوریه خودت مستقل شو ... برن هرکاری دوس دارن بکنن ... تو ام درس بخون مستقل شو ازدواج نکننن 

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹