sima_sd مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 330 عنوان نماز جمعه 37 بازدید | 4 پست کسایی که اطلاعات دارن بیا لطفا، شوهرم دعوت به گزینش شده، کسی میدونه خطبه های نماز جمعه قبل از اذان ظهر خونده میشه یا بعدش؟ کلا اطلاعاتی اگر دارید بگید، چون زیاد شرکت نکرده و ازش در این مورد سوال می پرسند امروز | 11:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_____eli_____ عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 3310 سرچ کن اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻🦯
بالشی عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 3298 همه اینا با یه سرچ ساده مشخص میشهحتی میتونن فیلم خطبه نماز جمعه قبل از گزینش رو هم ببینن که اگر پرسیدن درباره چه موضوعی بود یا امام جمعه کی بود اطلاعات داشته باشن آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
sima_sd مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 330 همه اینا با یه سرچ ساده مشخص میشهحتی میتونن فیلم خطبه نماز جمعه قبل از گزینش رو هم ببینن که اگر پرسی ... تو نت نیست
بالشی عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 3298 تو نت نیست مگه میشه همین الان سرچ کردم و دیدم حیف نمیتونم براتون عکس بزارم آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود