2777
2789
عنوان

مامانم میخواد بخاطر من از بابام طلاق بگیره...💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3033 بازدید | 105 پست
نه عزیزم ....اینطور نیست .پدر مادرت جوری رفتار کردن که عزت نفستو داغون کردن .شما مهر طلب شدید فقط خو ...

رفتم پیشش بهش گفتم بچگی کردم ببخشید

گفت تو منظور حرفت این بود تمام مشکلات زندگیت منم 

گفت منو نابود کردی الان ی مرده ی متحرکم دیگه انگیزه ای نمونده برای اینده که بخوام تلاش کنم 

کارشو میخواد جمع کنه پولشو بده به ما

من ی آنلاین شاپ داشتم که مامانمم کمکم میکرد 

به مامانم گفته از وقتی شما دستتون رفته تو جیب خودتون رفتارتون با من عوض شده درصورتی که اینطور نیست 

منم رو حساب این حرفش میخوام پیجمو کلا دیلیت کنم بیخیال درآمد بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در جواب اون خانم باید بگم بچه ها هم همون قدر گردن پدر مادر حق دارن ....درست نیست پدر مادر هر جور میخوان رفتار کنن .نمیگم بی احترامی کن .ولی اصلا تو مسائلشون دخالت نکن ...قاطع بگو خلا رفتاری خودتون رو با حرف من جبران نکنید ...هر جور صلاح خودتونه تصمیم بگیرید من چند ساله دیگه مهمون شما نیستم .

به یکی از ائمه علیهم السلام توسل کن.  میگی دشمن زیاد داریم بعید نیست چشم هم خورده باشین

مطمینم دعا نوشتن برامون 

اندازه ی موهای سرمون دشمن داریم 

از عمه هام بگیر تا زنداییم

رفتم پیشش بهش گفتم بچگی کردم ببخشید گفت تو منظور حرفت این بود تمام مشکلات زندگیت منم  گفت منو ...

نه اینکارو نکنی ؟ دیدی گفتم .پدر شما فقط میخواد کارای خودشو توجیح کنه.زیر بار عواقب خطاهاش نره ...فقط با مقصر کردن دیگران خودشو توجیح کنه ...الانم میخوان جدایی خودشونو گردن شما بندازن ...

قاطع بگو مسائل شما به من ربط نداره .من چند سال بیشتر مهمون شما نیستم .و تمام.‌‌

الان باید چیکار کنم  بابام هیچ جوره دلش صاف نمیشه تصمیمشو گرفته  میرم سمتش بغلش کنم معذر ...

بغض کن 

گریه کن 

براش هدیه بخر 

به زبون خودت بگو بابا غلط کردم (ببخشید البته ) که دلش نرم بشه حواست باشه بغض و حاله اشگ تو چشمات باشه خیلی جوابه

تهش تهدیدشون کن بگو منو نمیبینید دیگه 

از خوبیاشون برا هم دیگه بگو این خیییلی مهمه

مخصوصا مادرت ظاهرا خیلی دلش پره همش نصیحتش کن به ارامش سوقش بده 

میتونی یه غذا خاص خوشمزه بپزی شبا براشون 

تولدشون 

سالگرد اذدواجشون 

رفتم پیشش بهش گفتم بچگی کردم ببخشید گفت تو منظور حرفت این بود تمام مشکلات زندگیت منم  گفت منو ...

عزیز الان موقع که تو قهر کنی و هیچی نگی. اینا دارن همه چی رو الکی میندازن گردن تو.... به نظر من کارت رو از دست نده

چون اول خودت باید بتونی گلیمت رو از آب بکشی. همر کی به فکر خودشه تو هم به فکر خودت باش

بغض کن  گریه کن  براش هدیه بخر  به زبون خودت بگو بابا غلط کردم (ببخشید البته ) که ...

مامان من همیشه صبور بوده 

همیشه مامانم کوتاه اومده جلوش 

همیشه اون خطا کرد و مادرم بخشید 

اگه دعواشون میشد بابام مقصر بود مامانم میرفت منت کشی اکثر مواقع 

مگه اینکه خودش چ کار اشتباهی کرده بوده باشع بیاد معذرت خواهی

بخدا نمیدونم دیگه چی درسته چی غلط

با روان شناسم حرف بزن.

یه روان شناس میگفت وقتی پدر مادر میخوان طلاق بگیرن وقتی بچه هاشون کوچیکن بچه ها خیلی آسیب میبینن دیگه فکر نمیکنن یا عقلشون نمیرسه که چرا پدر مادر باهم اختلاف دارن فقط خودشونو مقصر جدایی و دعوای پدر مادر میدونن ...

من مطمئنم این حس از بچگی روی شما مونده ...

عزیز الان موقع که تو قهر کنی و هیچی نگی. اینا دارن همه چی رو الکی میندازن گردن تو.... به نظر من کارت ...

دیگه هیچ حسی برای هیچ کاری ندارم 

وقتی راضی نیست چیکار کنم 

شاید دلیل مخالفتش با کارم مامانش باشه تهمت نمیزنم قضاوتم نمیکنم 

ولی اگه ی درصد مقصر خانوادش باشن نمیبخشمشون