2777
2789
عنوان

مادرشوهر من باید مثل سگ جون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 13200 بازدید | 186 پست
کوفت بخورن 

بخدا حیف حیف این همه گوشت و مرغی که من یهفتس پختم کوفت کردن این دوتا. تو این گرونی با این گرونی اجاره خونه و گوشت و میوه و...بی لیاقتن بقران تا زردالو نوبر براشون گرفتیم. من اگه میدونستم این حرفارو میشنوم کوفت نمیخریدم براشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشم میدونه حق بامنه وگرنه صدسال طرفمو نمیگرفتن 

انشالله همیشه کنار هم خوشبخت باشید عزیزم دیگه هم خودت ناراحت نکن وقتی همه می‌دونن حق با تو بوده نکته ی مثبتیه. به خدا توکل کن منم همچین شبایی گذروندم با این تفاوت که آخرش من مقصر میشدم و با یه هفته سر درد میگذروندم ولی الان قوی تر شدم و سعی میکنم رابطم کمتر کنم و حرفاشون جدی نگیرم

سلام خانومای عزیز😍 دوست داری درآمد داشته باشی ولی امکان کار کردن خارج از منزل نداری؟ پیام بده تا فرمی که برات ارسال میشه رو پر کنی و بعد منتظر تماس از شرکت باش🤩💎💎
بخدا حیف حیف این همه گوشت و مرغی که من یهفتس پختم کوفت کردن این دوتا. تو این گرونی با این گرونی اجار ...

فردا تو جمع باهاش مث همیشه رفتار کن  و به اعصابت مسلط باش روز آخر کنارتونه 

سلام خانومای عزیز😍 دوست داری درآمد داشته باشی ولی امکان کار کردن خارج از منزل نداری؟ پیام بده تا فرمی که برات ارسال میشه رو پر کنی و بعد منتظر تماس از شرکت باش🤩💎💎
انشالله همیشه کنار هم خوشبخت باشید عزیزم دیگه هم خودت ناراحت نکن وقتی همه می‌دونن حق با تو بوده نکته ...

واقعا وضع تو بدتر بوده. بسپار بخدا. یجور میزنه از کمرشون تا سالها میگن مگه چیکار کردیم این بلاها سرمون میاد. اونجا فقط ادم میخواد دهنشو باز کنه بگه میخوای من یادت بندازم چیکارا میکردی؟

آخیــــــــــــــــــــش حالم جااومد

دمت گرم

دستت دردنکنه

دلم خنک شد

مهمان  حرمت مهمان بودنشو که نگه نداشت

نمک نشناسی هم کرد

بعدمیزبان مقصره؟؟؟؟ 

منم عید خودشو با مهماناش

شوت کردم بیرون

رفتن همه جا  جار زدن وگفتن به همه... 

البته عار نداره

باز میخواد بیاد خونه م

وشوهرمم طرف اوناست

فکر کن 7ماه فلج شدم زنیکه یه زنگ. هم نزده

حالا که خوب شدم شوهرم میگه بذار بیان با روی باز استقبال کن

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خصوصیات همه مادرشوهرا یکیه 

تا وقتی ‌پسر مجزده محل سگ نمیذارن وقتی زن بگیره میشه تاج بالای سر که اصن ننش نمیتونه بدون اون نفس بکشه 

من زایمانم افتضاح ترین شکل ممکن بود مادرشوهرم حرفی نبود که بارم نکرده بود 

شوهرم منو میبرد حموم چون نمیتونستم سر پا باشم 

با اینکه پریود بودم دو هفته بعد زایمانم گفت چرا به پسرم نمیدی!!!

الان ی سال گذشته بدترین خاطره عمرم زایمانمه 

روابطمو خیلی محدود کردم باهاشون 

سر جمع ده بار بیشتر نوه شو ندیده زنگ میزنه جوابشو نمیدم 

باید اینجوره دلش برای پسر و نوه اش کباب بشه 

به اینا خوبی نیومده 

اخه برگشت گفت پدر مادرت چی دادن چی از خونه بابات اوردی. منم چون واقعا پدرم همه چیز تا چوب کبریت داده ...

تا اینجا خوندم گفتم اسی رو فوران کردن عصبی شده ولی منم رو خونوادم حساسم میگفتی ن عروس خوبیم فهمید چند هیچ بردی دیگ اشناتیون شرمندتم تو باید میدادیپ

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

آخیــــــــــــــــــــش حالم جااومد دمت گرم دستت دردنکنه دلم خنک شد مهمان  حرمت مهمان ب ...

عید دوروز رفتم خونشون تا من اونجا بود ۳۰نفر طایفه خودشو دعوت کرد. کل شامو من اماده کردم. خودش زحمت کشید برنج تو پلوپز گذاشت. بعد امشب میگه من مهمون داشتم با پسرم بدرفتار کردی به پسرم گفتی برو تی بکش زمینو. گفتم پس کدوم نوکرت قرار بود تی بکشه.یعنی دیگه حرف پیدا نمیکرد برا زرن چ تو پرت میگفت

خصوصیات همه مادرشوهرا یکیه  تا وقتی ‌پسر مجزده محل سگ نمیذارن وقتی زن بگیره میشه تاج بالای سر ...

دقیقا. ببین هیچکس نمیتونه درک کنه چجور دل ادمو کباب میکنن که اینجوری باهاشون رفتار میکنیم. 

تا اینجا خوندم گفتم اسی رو فوران کردن عصبی شده ولی منم رو خونوادم حساسم میگفتی ن عروس خوبیم فهمید چن ...

منم تا اسم پدر مادرمو برد اومدم بیرون از اتاق گفتم سرویست میکنم تا ادم بشی