2777
2789
عنوان

مادرشوهر من باید مثل سگ جون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 13200 بازدید | 186 پست
از نظر مادرشوهرم پسرش لای پر قو بزرگ شده و عزیز کرده ست و منم خانوادم  از پرورشگاه آوردن

والا بهش گفتم از وقتی من یاومه شوهر من تا دیوارارو برات تی میکشید حالا اومده خونه من شده طلا؟ همون پسرته که وایتکس میریختی تو اب ریه هاشو داغون میکردی از بس دیوار و سرویس میشست برات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه فردا با فک و فامیلاشون برنامه باغ ریختن.ماهم چون گفتیم میایم مجبوریم بریم.اصلا حالم بده.

نگو تو رو خدا بعد اون افتضاح میخای باهاش بری باغ

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
حالا رو اون مبل سه روز نمونه صلوات خخخخخخخ

به نظر من که میمونه از اون بعید نیست ...

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

از نظر مادرشوهرم پسرش لای پر قو بزرگ شده و عزیز کرده ست و منم خانوادم  از پرورشگاه آوردن

دقيقا به خدا تنها راهش دوریهه منم ماهی يه بارمیرم کمتر حرص بخورم اما چه کنم وقتی برمیگردم خوم خونمو میخوره با یادآوری حرفاشون.. کارای سنگین و ازمن توقع دارن بااین که جونشو ندارم یاد رحمت پايتخت افتادم

اسی دمت گرم خوب گفتی آدم تا زنده است باید از حقش دفاع کنه 

بخدا منم یه پیج رواشناسی دارم. همیشه میگه مرزگذاری کنید. منم امشب گفتم یا امشب اینکارو میکنم یا باید همیشه تحمل کنم و تصمیم گرفتم برم بیرون و بهش بگم حق نداره پشت سر خودم تو خونه خودم حرف بزنه

به نظر من فردا خواست به هر چی دست بزنه بگو مادر پدرم تو جهازم دادن تا نتونه 😁😁😁😁

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بخدا منم یه پیج رواشناسی دارم. همیشه میگه مرزگذاری کنید. منم امشب گفتم یا امشب اینکارو میکنم یا باید ...

نه خوب کردی عزیزم 

اینجا میگن احترام موی سفیدشو داشته باش گوش نکن بارم زبون درازی کرد جوابشو بده 

دقيقا به خدا تنها راهش دوریهه منم ماهی يه بارمیرم کمتر حرص بخورم اما چه کنم وقتی برمیگردم خوم خونمو ...

وای خدا🤣🤣خدا جواب همشونو بده. من همیشه میگم میگم خدایا تو جواب همه رو بده. هرکی خوب بخواد خوبشو بده هرکی بد بخواد از کمرش بزن و خداروشکرررر که میزنه. همین چندروز پیش پسر روان پریششو من واسطه شدم دعا و طلسمشو رفع کردن.

به نظر من فردا خواست به هر چی دست بزنه بگو مادر پدرم تو جهازم دادن تا نتونه 😁😁😁😁

حیف حوصلشو ندارم وگرنه از دماغش میاوردم این حرفشو. ولی خداروشکر هزار مرتبه که خدا خودش خوب عروسایی گذاشته تو کاسش‌ .هنوز پسر کوچیکشو نمیدونی‌ رفته با یه زن که دوتا بچه داره دوست شده و هرروز خودزنی میکنه که من اینک میخوام. و من هرروز میگم خدایا تو بهتر بلدی راه جواب دادنو. 

وای خدا🤣🤣خدا جواب همشونو بده. من همیشه میگم میگم خدایا تو جواب همه رو بده. هرکی خوب بخواد خوبشو بد ...

آخه بدبخت خودش مریضه اما بعضیا لال هم بشن با اشاره زخم میزنن و فک میکنن آدمی کودنه.. عهه تا توباشی وسیله خیر نشی براشون اسی😁

نگو تو رو خدا بعد اون افتضاح میخای باهاش بری باغ

قبل ازین بحثا اخه ما خودمون هماهنگ کرده بودیم. تدارک دیدم از دماغشون بیاد برا ۱۵نفر قراره بریم بیرن. مجبورم بخدا مجبور. زبونم لال میشد بر نامه نمیچیدم

قبل ازین بحثا اخه ما خودمون هماهنگ کرده بودیم. تدارک دیدم از دماغشون بیاد برا ۱۵نفر قراره بریم بیرن. ...

کوفت بخورن