2777
2789
عنوان

مادرشوهر من باید مثل سگ جون بده

13199 بازدید | 186 پست

ببینید من ۱۲ساله عروس اینام. هرکاری کردن ساختم.هرچی گفتن فقط خندیدم و گذشتم. اما امشب....

یهفتس از یه شهر دیگه)خونشون اونجاست( اومدن شهر ما .یهفتس من با بچه کوچیک ناهار میپزم شام میپزم. دست به سیاه و سفید نزده.تا جایی که میرسونم ظرفارم میشورم. یعنی اومده خورده و خوابیده. 

حالا امشب اومدم اتاق بخوابم.درو بستم..شوهرمم رفت جاشو انداخت اتاق دخترم چون صبح گوشیش الارم میزنه باید پاشه)در کل زنگ خور گوشیشم زیاده.اکثر شبها بیرون جا میندازه راحته خودش. این زنه شروع کرد که آره بدبختی اواره ای، بی ارزشی مثل خر کار میکنی پولاتو میریزی تو شکم این زنت و...همینجور گفت و گفت و اخلاق نداره و... دیگه من منفجر شدم و درو باز کردم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم چیه دور برداشتی .چته؟پسرت اینجا میخوابه هرشب اینجا میخوابه. خودش راحته. تو چرا پشت سر من حرف میزنی. خلاصه شروع کردم و حرفای این ۱۲ساله رو ریختم تو حلقش. اون گفت من گفتم. واقعا ناراحت شدم. گفتم اومدی نون و نمک منو بخوری بعد من بخوابم پشت سر من شوهرمو پر کنی؟

خب بگو اخه دیوس اومدی خوردی دیگه بشین سر حات دو بهم زنی کردنت چیه بیشرف

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

گفتم چیه دور برداشتی .چته؟پسرت اینجا میخوابه هرشب اینجا میخوابه. خودش راحته. تو چرا پشت سر من حرف می ...

هردو تند رفتین هردو 

رفتارتون هردوتون جالب نبود

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍