2777
2789
عنوان

مادرشوهر من باید مثل سگ جون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 13199 بازدید | 186 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی هرچی گفت من جوابشو دادم. پدرشوهر و شوهرمم پشت من درومدن. شوهرم گفت یدونه ماشین نداریم یه مسافرت ...

افرین به شوهرت عین شوهر منه 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
یعنی هرچی گفت من جوابشو دادم. پدرشوهر و شوهرمم پشت من درومدن. شوهرم گفت یدونه ماشین نداریم یه مسافرت ...

اوه

مادرشوهرت یه تنه همرو حریفه

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

برگشته میگه پدر مادرتو چی دادن بهت چی اوردی منم امپر چسبوندم. گفتم شکر خدا تیر طایفه گدای شما بیشتر جهاز اوردم. همین لحاف تشکی که روش خودتو گرم کردی زبون درازی کنی ننه بابای من دادن. الانم رفته رو مبل خوابیده مانتو کشیده روش افریته

یعنی الانم دارم منفجر میشم. گفتم حق نداری پشت سر من حرف بزنی. کاری داری تو روم بگو. خجالت بکش از سن ...

جمله آخرتو خیلی خوب گفتی دل منم خنک شد ترو خدا آدرس میدم بیا مادرشوهر منم یه دست کتک مفصل بزن

با آدم سلیطه باید سلیطه بود،من که مقابله به مثل کردم و تازه ازش شکایت کردم خوشبختانه حکم دارم اجازه ...

چی کار کرده که شکایت کردی ؟

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

دمش گرم 

به خدا زور داره چتد روز نوکری کنی اخرش بیان پشتت حرفم بزنن که به پسر ما نمیرسی 

خب بیل به کمرت بخوره نمیخوای پسرت کار کنه بگیر بگو بده من بشورم بده من تمیز کنم اندازه لقمه ای که میذاری دهنت کار کن نمک به حرام نباش

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵