2777
2789
عنوان

من واقعا باید چیکار کنم😣

884 بازدید | 41 پست

سلام به همه 

موضوع من مربوط میشه به کار همسرم و پدر شوهرم که شریکن و کوتاه اومدن های همسرم 

یکی از این کوتاه اومدنا در مورد ماشینمونه که حدود دوسالی هست هرجا میخواستن برن ماشین مارو میبردن چون ماشین خودشون خراب بود و نمیبردن درست کنن حالا حدود یک ماهی هست پدرشوهرم ماشین خریده من از ذوق مردم که خدا رو شکر هم من راحت میشم هم خودشون چون دقیقا هر وقت من ماشین رو میخواستم  اونا هم نیاز داشتن ولی پدر شوهرم هنوز میخواد جایی بره ماشین ما رو میبره چون ماشین خودش یا دست برادر شوهرمه که تو خونست یا چون ما شین ما دم دست تره دیگه با اون میره امروز با ماشین کار داشتم زنگ زدم به شوهرم میگه آقا جون برده 😣😭من بابد چیکار کنم ؟ 

ای کسی که هر که بر تو توکل کند کفایتش خواهی کرد

قبلا میگفتم اشکالی نداره بزرگترن حالا این وسیله است اونا هم استفاده کنن ولی الان که خودشون دارن بهترشم دارن دیگه نمیتونم بیخیال باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو ماشینشونو بردار 

خونشون با خونمون فاصله داره ولی میخوام زنگ بزنم برادر شوهرم بیاره ماشینو ولی نگرانم شوهرم ناراحت بشه

خونشون با خونمون فاصله داره ولی میخوام زنگ بزنم برادر شوهرم بیاره ماشینو ولی نگرانم شوهرم ناراحت بشه

بهترین کارو میکنی . حتی اگه نیاره هم متوجه میشن شما ماشینتو میخواستی

مینا قری هستم

زنگ بزن به پدرشوهرت بیاد دنبالت هر جا کار داری برسونه 

والا 

دوبار که زنگ زدی متوجه میشن خودتون نیاز دارین

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
روزهایی که میخای بری بیرون .خرید داری و....از شب قبل بگو همسرت ماشین رو بزاره خونه بمونه.یا کلا اگه ...

عزیزم باورت میشه گاهی کاملا هماهنگ بودموقتی میرفتم پایین ماشین رو ببرم میدیدم نیست شوهرم میگفت آقاجون کار داشت برد 😐😒میگفت نتونستم بگم رمیصا میخواد ماشینو

عزیزم باورت میشه گاهی کاملا هماهنگ بودموقتی میرفتم پایین ماشین رو ببرم میدیدم نیست شوهرم میگفت آقاجو ...

عجب .پس همسرت بیشتر مقصر هست.چون توانایی نه گفتن رو نداره متاسفانه.حتی ممکنه شما خودتم این مشکل رو بخای حل کنی جلو گیری کته محض رودربایستی.

عجب .پس همسرت بیشتر مقصر هست.چون توانایی نه گفتن رو نداره متاسفانه.حتی ممکنه شما خودتم این مشکل رو ب ...

بعله مشکلم همینه اونا که اصلا مراعات نمیکنن شوهرم هم نه گفتن بلد نیست 

عزیزم باورت میشه گاهی کاملا هماهنگ بودموقتی میرفتم پایین ماشین رو ببرم میدیدم نیست شوهرم میگفت آقاجو ...

بعد شما چکار میکردی 

عکس العملهای ما باعث تکرار رفتار یا تغییر رفتار میتونن بشن

بعله مشکلم همینه اونا که اصلا مراعات نمیکنن شوهرم هم نه گفتن بلد نیست 

ولی به شما خوب میتونه نه بگه   

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   
بعد شما چکار میکردی  عکس العملهای ما باعث تکرار رفتار یا تغییر رفتار میتونن بشن

چندبار پسرکوچیکم به آقاجونش گفت چرا ماشین مارو بردید مامان میخواست ولی اونا اصلا به روی خودشون نیاوردن منم فقط میتونسم سر شوهرم غر بزنم 

تا اینکه یه بار تو جمع زنونه بحث خرابی ماشینشون شد منم گفتم ماشین ما هم داره به همون سرنوشت دچار میشه از بس که دست همه هست جز خودمون اصلا همین حرفم باعث شد ماشین بخرن ولی انگار دلشون نیومده خیلی ازش استفاده کنن