2777
2789
عنوان

مهاجرت🚗

342 بازدید | 42 پست

شرایط شغلی خودم و همسرم برای مهاجرت عالیه

خیلی ها بهمون پیشنهاد دادن

من خودم تازه از شهر دیگه اومدم به شهر خودمون و غربت رو تجربه کردم....

با توجه به شرایطمون کشور های اروپایی مناسب هستن... و اون شهری که قبلا زندگی کردم شمال کشور بود و اب و هواش خیلی شبیه اروپا بود و من اصلا نمیتونستم تحمل کنم اون ابو هوای همیشه بارونی و ابری رو

چندتا از دوستام با شرایط شغلی مثل خودم مهاجرت کردن و خیلی اصرار دارن که منم برم....همسرم مشکلی نداره....اما خودم وابسته خانوادم و قبلا اذیت شدم بابت این

اما هربار که دوستام میگن وسوسه میشم.... اونا هم عقیده شون اینه شهری که بودم به خاطر امکانات کمش اذیت شدم و اگر به اروپا برم کمتر اذیت میشم

یا اینکه اونجا پیشرفت میکنیم و اینده بچه ها تضمینه

خودم اصلا نمیتونم تصور کنم...ایرانو خیلی دوست دارم🥲

نظرتون چیه ؟؟ جای من بودین چیکار میکردین؟؟

کمبود امکانات ربطی ب اب و هوا نداره .شما با اب و هوا مشکل داشتی،نه با امکانات .متوجه این قسمت نشدم 

اما اگر شرایط هست قطعا مهاجرت ب نفع شماست ،اما من همیشه حس میکنم ک اروپاییا اجازه ی پیشرفت زیاد رو ب مهاجرین نمیدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم کشور میخاید برید

عزیزم اصلا تصمیمی نداریم😅 فقط میخاستم نظرتونو بپرسم

اما برای شغل همسرم المان میگن خوبه

المان و ایتالیا رو بیشتر بهمون پیشنهاد میدن...چندتا از همکارام هم ایتالیا رفتن

عزیزم اصلا تصمیمی نداریم😅 فقط میخاستم نظرتونو بپرسم اما برای شغل همسرم المان میگن خوبه المان و ای ...

ایتالیا ک از نظر کاری خوب نیست و اقتصاد ورشکسته ای داره

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
کمبود امکانات ربطی ب اب و هوا نداره .شما با اب و هوا مشکل داشتی،نه با امکانات .متوجه این قسمت نشدم&n ...

هم ابو هوا هم امکانات...یکی از شهرای کوچیک شمال بودیم...که برای خرید باید به مرکز استان که ۱/۵ ساعت فاصله داشت میرفتیم

اما عقیده خودم اینه همه چی که پول نیست...پیشرفت به چه قیمتی؟؟ مگه چقدر میخاییم زندگی کنیم که دیگه خانوادم رو نبینم؟

ایتالیا ک از نظر کاری خوب نیست و اقتصاد ورشکسته ای داره

راستش اطلاعات خوبی ندارم اصلا....فقط به من گفتن که برای شغلم ایتالیا مناسب هست و چندتا از همکارام رفتن

اتفاقا وقتی شغلت خوبه همین جا هم میتونی خوب زندگی کنی.اروپا به درد بدبختا میخوره .حذاقل میرن نون نوا ...

درسته درآمد شغلم اینجا هم خوبه ولی اونجا خیلی خیلی بیشتره 

یکی از همکارام که رفته برای خانوادش هم پول میفرسته

خب همه کشور های اروپایی و همه شهر ها مثل هم نیستن تنوع آب و هوایی هست بعدم کاری به حرف و این و اون نداشته باش واقع بینانه ببین کجا باشی برات بهتره منطقی فکر کن مهاجرت کار هرکسی نیست 

ولی بدون خانواده هم تصویری هست هم میتونی سر بزنی ایران هم هممون دوست داریم ولی حتی حداقل های زندگی توش فراهم نیست پس آنقدر احساسی نباش

هم ابو هوا هم امکانات...یکی از شهرای کوچیک شمال بودیم...که برای خرید باید به مرکز استان که ۱/۵ ساعت ...

منم با شما هم عقیدم 

خاهر خودم بورسیه شد رفت ،و قرارم نیست برگرده .میگه بعد تموم شدن دوره هام همونجا کار پیدا میکنم تا منو نگه دارن و نفرستن ایران ....

بعد من تحت هیچ شرایطی دلم نمیخاد دور شم ...

اون طرف دنیا سختیهای خووش رو هم داره 

فکر میکنم من ک ۳۰سال با فرهنگ ایرانی بزرگ شدم ،چطور میتونم از اینجا ب بعد فرهنگ اونارو یادبگیرم اصلا