2777
2789
عنوان

مهاجرت🚗

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 42 پست
همسرت بلند پروازه ولی شما نه به همینی که داری راضی و احساسات نسبت به خانواده و خاطرات نمی‌ذاره به آی ...

شما اگر بودین میرفتین؟؟ لطفا یه لحظه جدی فکر کنید؟؟ شاید چندسال یبار خانوادتونو ببینید!!!

خیلیا سرزنشم میکنن که وابسته ای

نمیدونم یعنی این بده که نسبت به خانوادم احساسات دارم؟؟

شاید ادم افسرده ای هستم اما کلا بنظرم ارامش و معنویات مهم تر از مادیات هست...

قبلا من هم بلند پرواز بودم...اما خیلی وقته که فکر میکنم هیچی با ارزش تر از ادمایی که دوسشون دارم نیست....مثلا حاضرم همیشه تو سختی باشم اما کنار همسرم باشم و هیچوقت به این فکر نمیکنم کاش با پولدار ترش ازدواج میکردم(درحالی که قبل ازدواج کاملا نظرم مخالف بود) همین الانشم مادرم خیلی اذیتم میکنه اما بازم نمیتونم دوریشو تحمل کنم و حاضرم اذیت بشم اما لذت در کنار بودنشم داشته باشم....

میخواستم در مورد المان راهنماییون کنم ک خب با توجه ب اینکه میگید جدی فکرنکردید مشخصه شرایط رو هم ندا ...

جدی؟؟ نمیدونستم... ممنونم بابت وقتی که گذاشتید و توضیحاتی که دادین 🙂🙏🏻

بله امادگیشو نداریم اول باید تصمیم بگیرم میخام برم یا نه بعد اگر خواستم تلاش کنم شرایط رو جور کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟؟ نمیدونستم... ممنونم بابت وقتی که گذاشتید و توضیحاتی که دادین 🙂🙏🏻 بله امادگیشو نداریم اول ب ...

خواهش میکنم ، این راه و تجربه کردم و مهاجرت کردم  امیدوارم راه درست و انتخاب کنی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
کجا مهاجرت کردین ؟؟؟ راضی هستین؟؟ متاهلید؟؟

آلمان، تحصیلی بله متاهلم و همسرم نفر پیوست بود ک همزمان ویزا نشد و ۱۱ ماه بعد از من اومد

بله راضی ام

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
شما اگر بودین میرفتین؟؟ لطفا یه لحظه جدی فکر کنید؟؟ شاید چندسال یبار خانوادتونو ببینید!!! خیلیا سرز ...

بله من دارم مقدمات رفتن رو هماهنگ میکنم 

سرزنش فایده نداره خب هرکس یه جوریه دیگه 

دوست داشتن باید باعث رشد بشه نه محدودیت و وابستگی سمی 

مثلا من خانواده امو دوست دارم برای همین میرم و موفق و شاد زندگی میکنم اونا هم از دیدن شادی من شاد میشن تماس تصویری روزانه سر زدن من یا اونا و در نهایت اقامت برای اونا هم میگرم که راحت تر بشه همه چی 

من با اقتصاد و این شرایط اسفناک کشور آرامشی نمی‌بینم که بتونم زندگی کنم‌ حقیقتا شما رو نمی‌دونم 

بعدم اگه بچه دار شدی چی؟دوست داری اینجا زندگی کنه یا توی بهترین کشورا؟

قبل از به دنیا اومدن من والدینم شرایط مهاجرت به استرالیا رو داشتن ولی نرفتن و الان من همیشه بهشون میگم کاش میرفتین که من اینجا به دنیا نیام

پدرم دوست داشتن برن مادرم وابستگی شدید به خانواده داشت گفت نه

بله من دارم مقدمات رفتن رو هماهنگ میکنم  سرزنش فایده نداره خب هرکس یه جوریه دیگه  دوست د ...

حرفاتون منو ترسوند🥲

بنظرتون با کی مشورت کنم که بهتر راهنماییم کنه؟؟ مشاوری در رابطه با این موضوعات هست؟

کمبود امکانات ربطی ب اب و هوا نداره .شما با اب و هوا مشکل داشتی،نه با امکانات .متوجه این قسمت نشدم&n ...

به نظرم کشور خاصی مد نظرتونه چون من اطرافیانم کشورهای اروپایی هستن و مشکلی برای پیشرفتشون نداشتن 

حرفاتون منو ترسوند🥲 بنظرتون با کی مشورت کنم که بهتر راهنماییم کنه؟؟ مشاوری در رابطه با این موضوعات ...

میتونید با روانشناس مطرح کنید ولی پاسخ اصلی درون خودته عزیزم با خودت دو دوتا چهارتا کن اون روانشناس صرفا تلنگر تصمیم نهایی رو خودت میگیری 

به نظرم اول برای خودتون مزایا ‌‌معایب مهاجرت لیست کنین 

اینقدرا هم آسون نیست شما تصمیمم قطعی بشه حداقل دو سال زمان میبره تا ویزا بشید 

کسایی که رفتن هم کشورشون دوست داشتن 

منم در حال رفتنم کشورمم خیلی دوست دارم ولی متاسفانه باید رفت

به نظرم کشور خاصی مد نظرتونه چون من اطرافیانم کشورهای اروپایی هستن و مشکلی برای پیشرفتشون نداشتن&nbs ...

قطعا پیشرفت میکنن

مگه بدون پیشرفت میشع؟؟؟؟

اما ن ب اون اندازه ک از خودشون بزنی جلو