2777
2789
عنوان

مهاجرت🚗

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 42 پست
راستش اگر داخل ایران وضع مالی براتون خوبه و درآمد خودتون رو دارین اصلا پیشنهاد نمیکنم مهاجرت رو. راس ...

نه خیلی درامدمون بالا نیست

اما شنیدم با همین مقدار مهارت و سواد اونجا درامد بیشتر هست

اینجا هرچی درمیاریم همون اندازه خرج میشه و اصلا نمیشه پس انداز کرد

برنامه نویس هستم

منم تقریبا تو شرایط شما هستم  با این تفاوت که مجردم  ولی تصمیم دارم برم چون از پشیمونی ب ...

بنظرم تو مجردی راحت تره...فقط خودتی که تصمیم میگیری...اما ما دونفریم و ریسکش بالاتره...و خیلی میترسم که اگر موفق نشدیم از خانواده همسر زخم زبان بشنوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ساکن اتریشم . رشتتون چیه که انقد پیشنهاد کاری دارین؟

من برنامه نویسم

همسرم فنی کاره...با تمام برندهای خارجی و المانی کار کرده... و تو کارش تخصص داره و مدرک بین المللی گرفته(متاسفانه نمیتونم دقیقا ذکر کنم شغلشونو ....یه پیج کاری دارن که تقریبا تو شهرمون معروف هست و تعداد فالورهای بالا داره...چند نفری که شغل مشابه داشتن و به واسطه شغلشون مهاجرت کردن به همسرم گفتن که تو ایران فقط داری وققتو تلف میکنی بیا اینجا ببین به چه درامدی میرسی)

من برنامه نویسم همسرم فنی کاره...با تمام برندهای خارجی و المانی کار کرده... و تو کارش تخصص داره و م ...

من یه سوالی دارم الان اگر بخوای ب این قضیه جدی نگاه کنی شرایط پیش زمینه مهاجرت و داری؟ 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
منم با شما هم عقیدم  خاهر خودم بورسیه شد رفت ،و قرارم نیست برگرده .میگه بعد تموم شدن دوره هام ...

دقیقا

من چون تجربه غربت رو هم داشتم ...دیگه حتی نمیتونم تصورش کنم....با اینکه ۵-۶ ساعت فاصله داشتیم اما باز هم سخت بود...در ضمن من ایران رو خیلی دوست دارم.... عرق ملی دارم.....میترسم یه روزی پشیمون شم ازین انتخابم

با توجه به اینکه هنوز بچه ندارم حس میکنم باید به یه تصمیم قاطع برسم تا بعد بچه دار شدن پشیمون نشم

دقیقا من چون تجربه غربت رو هم داشتم ...دیگه حتی نمیتونم تصورش کنم....با اینکه ۵-۶ ساعت فاصله داشتیم ...

تو غربت تنها چیزی ک اذیت میکنه دوریه 

اینکه میدونی هرزمان دلت خاست نمیتونید برید 

اوایلش ک خیلی سخته ،اگر یک درشد تصمیم ب رفتن دارید قبل اینکه بچه دار شی برو

خب همه کشور های اروپایی و همه شهر ها مثل هم نیستن تنوع آب و هوایی هست بعدم کاری به حرف و این و اون ن ...

نمیدونم

همسرم میگه تو داری هیجانی فکر میکنی و باتوجه به شناختی که ازت دارم بعد مهاجرت حتما پشیمون میشی و طاقت نمیاری

.

.

همسرم چندبار سفر خارج رفته و خودش همیشه تعریف میکنه که اگر یبار بری اروپا دیگه دوست نداری برگردی ایران

مثلا چی؟

مثلا زبان، تمکن مالی برای یکسال زندگی، مدارک ترجمه و لگال شده، پذیرش یا قرارداد کاری که بتونید باهاش ویزا بشید و.....

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
تو غربت تنها چیزی ک اذیت میکنه دوریه  اینکه میدونی هرزمان دلت خاست نمیتونید برید  اوایلش ...

به خاطر همین خیلی دودلم چون هنوز بچه ندارم....همسرم میگه داری هیجانی فکر میکنی

از طرفی چون تازه یکساله اومدیم شهر خودمون....از ری اکشن دیگران میترسم...اینکه بگن یه جا بند نمیشه و هیجانی تصمیم میگیره....خودمم خیلی ریسک پذیر نیستم...

نمیدونم همسرم میگه تو داری هیجانی فکر میکنی و باتوجه به شناختی که ازت دارم بعد مهاجرت حتما پشیمون م ...

همسرت بلند پروازه ولی شما نه به همینی که داری راضی و احساسات نسبت به خانواده و خاطرات نمی‌ذاره به آینده این مملکت فکر کنی که جای موندن نیست 

ولی خب گفتم که کار هرکسی نیست واقعا باید بخوایش 

مثلا زبان، تمکن مالی برای یکسال زندگی، مدارک ترجمه و لگال شده، پذیرش یا قرارداد کاری که بتونید باهاش ...

اصلا تا حالا بهش خیلی جدی فکر نکردم که بخام براش اماده بشم 

برای هزینه ها که خونه و ماشینو میفروشیم

هردو مدرک بین المللی داریم

بقیش رو نه ....فکر میکنم اگر بخاییم جدی تصمیم بگیریم دو مورد بعدی زمان زیادی نگیره...

اصلا تا حالا بهش خیلی جدی فکر نکردم که بخام براش اماده بشم  برای هزینه ها که خونه و ماشینو میف ...

میخواستم در مورد المان راهنماییون کنم ک خب با توجه ب اینکه میگید جدی فکرنکردید مشخصه شرایط رو هم ندارید، ولی در مورد کارت شانس المان یکم سرچ کنید 

اتفاقا دو مورد اخر از همه مهم تر و زمانبر تر میشه منظور زبان، قرارداد و ویزاشدن