2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=44350486]عه مثل من افتادم مامانم به زور نگهم داشت همه دورم جمع شده بودچرا؟؟؟؟؟؟؟ چرا؟

خب فشارم افتاده بود بعد از زایمان من موقع زایمان خیلی درد کشیدم سخت زایمان کردم اخه خودم درد نداشتم از وقتی که دکترم داده بود گذشته بود با آمپول فشار زایمان کردم

یادش بخیر.روز خوبی بود و در عین حال سخت

انشاءالله همه به سلامت سپری کنن

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
گیسو بارداری؟

نه بابا😂😂😅تازه خودمو کشتم امشب اولین اقدام زندگیمه😂😂😅

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

وا چرا نشه،من که میکاپ کامل داشتم😄عکسامم خیلی خوب شده،طلا هم چیزایی که میشه دربیاری و در میارن النگو یا تک پوش و هم با ی چیزی مثل پلاستیک میپوشونن.

ماییم و تو ای جـان که جگـر گوشه ی مایی👪
دوست من كل زايمانش رو فيلم گرفته😐😐😁😁😁  من عكس از لحظه اول بچه بغل كردن ميگيرم ولي في ...

خیلی زشته این حرکت منم دیدم ازاین کارا میکنن خوب که چی آخه ملت آگاه هستن بچه از کجا میاد لک لک که نمیاره اصرار دارن فیلم بگیرن به همگان نشون بدن

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست😊
نه بابا😂😂😅تازه خودمو کشتم امشب اولین اقدام زندگیمه😂😂😅

اولین اقدامات مبارک😂😂😂

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
دوستت😅😅😅😅

آره البته اون آرايش نداشته و كلا زايمانش هم طبيعي اما با اپيدورال بوده جيغ زدن نداشته 😁😁😁😁

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️