aazadraha مدیر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 11992 عنوان حس ششم ایا اون پیام میدع | مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 47 پست ؟ دیروز | 19:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 6961 بهت فکر میکنه ولی نمیدونم برگرده یا نه ممنونممم گلم🥹💚 مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد... https://daigo.ir/secret/71667746367
nmo عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 750 کلا نمبده ؟دیدار داریم ؟ اگه شما زودتر پیام ندی میده ولی ممکنه طول بکشه خیلی
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23159 بله من اغلب درست میگم 😔😂💁🏻♀️ بین فیزیوتراپی هوشبری رواشناسی امسال کدومو میارم کلا حست به رشتم چیه تجربیم؟بیا عشقم ناراحت نشیا😂😂 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
aazadraha مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 11992 اگه شما زودتر پیام ندی میده ولی ممکنه طول بکشه خیلی یعنی من اگه زود پیام بدم ،اون بهم پیام نمیده؟چقد طول میشه بنظذت؟ممکن نبیت رندوم ببینیم همو؟چیزی نمیشه بینمون؟
nmo عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 750 بین فیزیوتراپی هوشبری رواشناسی امسال کدومو میارم کلا حست به رشتم چیه تجربیم؟بیا عشقم ناراحت نشیا😂😂 ن عشقمم چ حرفیه، اینو تو یه تاپیک دیگه جواب دادممم 😭😂
نباتdf عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 6724 شمارو قبلا گفتم قشنگم اگ یادت باشه منم میگی کی پیام میده کی میریم تو رابطه ممنونم
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23159 ن عشقمم چ حرفیه، اینو تو یه تاپیک دیگه جواب دادممم 😭😂 یادم نیست لطفا اینجاهم بگو ببخشیدااا@nmo اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23159 ن عشقمم چ حرفیه، اینو تو یه تاپیک دیگه جواب دادممم 😭😂 شکلات ابنبات دوست داری یه لوسیون یا عطر داری که بو میوه یا شکلات و قهوه میده؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
nmo عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 750 یعنی من اگه زود پیام بدم ،اون بهم پیام نمیده؟چقد طول میشه بنظذت؟ممکن نبیت رندوم ببینیم همو؟چیزی نمیش ... خب شما اگه زودتر پیام بدی یعنی شما اول پیام دادین دیگه نه اون ، ۵ تا ۷ ماه نهایتا
mhn99 عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 9167 خب شما اگه زودتر پیام بدی یعنی شما اول پیام دادین دیگه نه اون ، ۵ تا ۷ ماه نهایتا سلامبرای رشته تاپ میخونم تجربیمچی قبول میشم؟
aazadraha مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 11992 خب شما اگه زودتر پیام بدی یعنی شما اول پیام دادین دیگه نه اون ، ۵ تا ۷ ماه نهایتا ن منظورم اینه ک من اگه یه مشکل جدی پیش نیاد پیلم نمیذم قبلا یباز دادم یه سوال مهم داشنم ،جوابمو خییلی خوب داد ولی دیگه ادامه نداد به بحث منم هیچی نگفتم بعد اون پیام فک نکنم اگه من بدم ادامه بده🥲
دکی1402 عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 8970 نه شرکت طعام صنعت چی؟ دیروز رفتم مصاحبه اونجا استخدام میشم؟ جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
nmo عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 750 ن منظورم اینه ک من اگه یه مشکل جدی پیش نیاد پیلم نمیذم قبلا یباز دادم یه سوال مهم داشنم ،جوابمو خییل ... درسته بحثتون ادامه پیدا نمیکنه در اون صورت خیلب