2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نشنیده بودم غش رو بعد تا کی نباید بره دستشویی  ۳۷ تا پس چرا میگن خوبه

پزشكا درد زايمان رو اونجوري تعريف ميكنند.

والا ميگن طبيعي بستگي به بدن داره .

خيليها مثل مامان من راحت زا هستند .

البته الان ديگه آمپول اپيدورال هم كارو راحتتر كرده . 

منكه رفتم براي توضيحات ماما بهم گفت درد خيلي شديدي هست كلاسهاي اپيدورال و يه روش ديگه رو برو كه كمك خواستي اعلام كني

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
چرا عزیزم پوچ

چون من هر دو بار كه باردار شدم كلا به يه رابطه باردار شدم ولي اولي تو سه ماه به شكست خورد و دومي هم خدا خيلي بهم لطف داشت از دوتا يكي برام موند.

بايد كامل دعا كرد. بارداري سلامت و فرزند سلامت بخواهيد از خدا

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
این از درد طبیعی دست کرده بود تو یکی از چشمش لنزشو درآورده بود فکر کن به شوهرمش نگفته بوده لنز میزار ...

چه ضرورتي داره اين قدر دروغ بگيم به هم؟ شوهرش عكس پاسپورت يا شناسنامه اش رو نديده بود مثلا؟ اون ديگه چه گيجي بوده😂

اي كاش آدمي وطنش را هم چون بنفشه ها مي شد با خود ببرد هر كجا كه خواست🌺🌺
چه ضرورتي داره اين قدر دروغ بگيم به هم؟ شوهرش عكس پاسپورت يا شناسنامه اش رو نديده بود مثلا؟ اون ديگه ...

با لنز گرفته عکساشو تا اونجا که دیدم بعدم شوهرش مثل اینکه معتاد به قرصه کلا خوابه درطول روز تو باغ نیست درکل اینجوری بوده که گفتم دروغم ندارم بگم والا 

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست😊
با لنز گرفته عکساشو تا اونجا که دیدم بعدم شوهرش مثل اینکه معتاد به قرصه کلا خوابه درطول روز تو باغ ن ...

برا يه معتاد اين قدر مايه مي ذاره؟! لنز خطر عفونت رو بالا مي بره. قرنيه رو هم خراش ميده. اين عوارض رو به جون مي خره واسه اون شوهري كه هميشه خوابه؟!😂😂😂😂

اي كاش آدمي وطنش را هم چون بنفشه ها مي شد با خود ببرد هر كجا كه خواست🌺🌺
برا يه معتاد اين قدر مايه مي ذاره؟! لنز خطر عفونت رو بالا مي بره. قرنيه رو هم خراش ميده. اين عوارض ر ...

چون از اول گفته چشای خودمه کمبود داره دیگه هزاربار بهش گفتیم کور میشی به این بکشموخوشگلم کن خیلی پابنده😄

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست😊
من از ۵ ماهگی و اینا دیگه النگو دستم نمیکنم که بعدا اگه در نیومد اذیت نشم😊

انشالله😍😍 کار خوبی میکنید چون خانم باردار ممکنه حتی گوشوارهاشم واسش سنگینی کنه

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️