2777
2789
عنوان

ایده ام برای روضه ی دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 29 پست
همون اول آجیل مشکل گشا درست کنیدم توی توری بریزید باروبان ببندید آخرسر پخش کنید راحت

آخه میخوایم همه مشارکت کنن

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می ریزیم توی کیسه فریزر همین😅

حو اگه خیلی دوست دارید باشه آخه ببین ما مراسم سینی حضرت قاسم داریم خو بعد سفره پهن میشه همه بسته بندی شده میزاریم وسط هرکس هرچی آورده تو سینی بعدش به قول شما تو کیسه فریزر میریزیم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

حو اگه خیلی دوست دارید باشه آخه ببین ما مراسم سینی حضرت قاسم داریم خو بعد سفره پهن میشه همه بسته بند ...

چه جالب

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

آره میدونم ماقبلش چند نفرهماهنگ میشیم یکی نخودچی میخره یکی نقل یکی بادوم زمینی و توری و یکی روبان هر ...

خیلی هم خوب

زوری مردمو میخواین مشارکت بدین؟ تو رودروایسی گیر کنن و چیزی بیارن چی؟من ک خوشم نیومد از ایدتون

خیر اجباری در کار نیست

هر کس علاقه داشت

ما ازین رسما نداریم که هر کس یه چی بیاره،صاحب مجلس حلوا و چای یا آجیل یا نون پنیر سبزی آماده می‌کنه و پخش می‌کنه اگه فامیل باشه زودتر میریم کمک،وگرنه از بقیه انتظار کمک و آوردن چیزی نداریم.

این نیز بگذرد...

ما ازین رسما نداریم که هر کس یه چی بیاره،صاحب مجلس حلوا و چای یا آجیل یا نون پنیر سبزی آماده می‌کنه ...

من خودم مهمونم

دوست داشتم چیزی ببرم همین

نه چه کاریه. مگه قابلمه پارتیه ک هرکس یه چیزی ببره؟.خود صاحبخونه باید یه چی بزاره. متبرک ک شد اخر پخ ...

:))))

نمیدونم تاحالا تواین برنامه هانبودم 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

:))))نمیدونم تاحالا تواین برنامه هانبودم

کاش عکسشو داشتم خیلی قشنگ و ساده بود

فکر میکنم یه سریا دچار سوء تفاهم شدن😅

زوری مردمو میخواین مشارکت بدین؟ تو رودروایسی گیر کنن و چیزی بیارن چی؟من ک خوشم نیومد از ایدتون

نمیدونم چطور همچین برداشتی کردین ولی از حرفتون ناراحت شدم