2777
2789
عنوان

ایده ام برای روضه ی دوستم

280 بازدید | 29 پست

سلام 

یه عکس دیدم از یه مراسم مذهبی این ایده به ذهنم رسید

معمولا آدم اینجاها میره یه حلوایی چیزی میبره، حالا میشه روی میز یه دستمال یزدی پهن کنیم، هرکس هر چیزی که خواست، انجیر، برگه، بادوم، شکلات، نخودچی کشمش...ازین خوراکیا بیاره بریزه توی دستمال...

بعد که متبرک شد، میشه آجیل مشکل گشا حالا همونو بسته میکنیم موقع رفتن میدیم به مهمونا

خودم خوشم اومد

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

چه کاری از اول بسته بندی کنید بزارید وسط بعد روضه پخش کنید 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کاری از اول بسته بندی کنید بزارید وسط بعد روضه پخش کنید

آخه هر کسی یه موقع میاد و یه چیزی میاره 

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

خب مهمونا از قبل باید از ایده تا خبر داشته باشند تا چیزی بیارنبعد هم دستمال یزدی چیه یه ساتن سبز قشن ...

آخه اون عکسی که دیدم مال یزد بود و توی یه چیزی شبیه دستمال بزرگ یزدی بود، ولی ساتن هم خیلی قشنگه

آخه هر کسی یه موقع میاد و یه چیزی میاره

بستهدبندی وسط مراسم وقت گیر 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ما برای نیمه شعبان اینکارو میکنیم تو مراسمامون ولی برای روضه فک نمیکنم ایده خوبی باشه

چه جالب

برای روضه چه ایده ای خوبه؟

دستمال یزدیش را دوست نداشتم 

ازش چندشم شد 

یه ظرف بلور بزارید 

بعد اینکه از قبل چطور میخواید به مدعوین بگید یه خوراکی بیارید ؟ 

و این را هم در نظر بگیرید که شاید بیشتری ها یا چیزی نیارن یا فقط نخودچی بیارن چون شرایط مالی جامعه اجازه انجیر و برگه و بادام نمیده

دستمال یزدیش را دوست نداشتم ازش چندشم شد یه ظرف بلور بزارید بعد اینکه از قبل چطور میخواید به مدعوین ...

شاید بد گفتم

نمیدونم اسم اون پارچه چی بود

بله ایده باید مطرح بشه

هر کی هرچی خواست میتونه بیاره هیچ اشکالی نداره

دستمال یزدیش را دوست نداشتم ازش چندشم شد یه ظرف بلور بزارید بعد اینکه از قبل چطور میخواید به مدعوین ...

منظورم میزان خیلی کم از هر چیز بود، آجیل عید منظورم نبود😅