2777
2789
عنوان

کیا تو بارداری فقط خوردن و خوابیدن و زایمان راحتی داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 37 پست
روزی دوازده ساعت وایسادم تو خونه 😂روزی سه چهار ساعتم می دوم دنبال بچه ها .دفعه آخر رفتم سنو گفت بچه ...

از مامانت بپرس ببین اونم اینجوری بوده؟

من که هرکیو دیدم زایمانش شبیه به مامانش بوده 

مث پریود

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی دوازده ساعت وایسادم تو خونه 😂روزی سه چهار ساعتم می دوم دنبال بچه ها .دفعه آخر رفتم سنو گفت بچه ...

عزیزم احتیاط کن حرکات تند نداشته باش
خدایی نکرده مشکلی برای جنین ایجاد میشه

چند ماه هستید؟

نهال هستم🍃دختری از جنس نور🤍🌿پزشک

بنظرم ربطی نداره من فقط ۲ روز پیاده روی داشتم خخخ

تموم ۹ ماه فقط در حد یه تمیز کردن خونه ویه آشپزی حتی لباسشویی اونموقع دوقلو داشتم شوهرم می‌شست با حیاط و اینا

ولی زایمانم بد نبود خداروشکر

عزیزم من خوردم و خوابیدم.زایمانم افتضاح بود چون تو سونو بهم نگفته بودن رحمم ناقصه و مناسب زایمان طبیعی نیست فقط به خاطر اینکه حتما برم طبیعی😔😔بعد زایمان هم جفتم برگشت داخل بردن اتاق عمل و بیهوشی و کلی درد و افتضاح

اون بنده خدا از منم بدتر بوده در حدی که داداشم سزارین کرد از ترس جونش

خب همینه دیگ 

من کلا سیستم زایمان و پربودن شبیه مامانمه 

دوتا زایمان طبیعی داشتم دوتا چهار ساعت درد داشتم

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
بنظرم ربطی نداره من فقط ۲ روز پیاده روی داشتم خخختموم ۹ ماه فقط در حد یه تمیز کردن خونه ویه آشپزی حت ...

به نظرم استرس نداشتنش خیلی مهمه ،استراحت نداشتن هم به اندازه فعالیت نداشتن بده و زایمان رو سخت می کنه 

منم هفته 29 بارداریم تا الان که بخدا با قبلا فرقی نداشتم خونه تکونی هم کردم همه کار 

از صبح کار میکنم الان نشستم 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

عزیزم من خوردم و خوابیدم.زایمانم افتضاح بود چون تو سونو بهم نگفته بودن رحمم ناقصه و مناسب زایمان طبی ...

هییی....گردن هم نمیگیرن چیزی بشه به هر قیمتی می خوان بچه طبیعی دنیا بیاد 

ماه آخر تازه امروز وارد ماه نه شدم

بسلامتی عزیزم
ماه اخر ماه حساسی هست و معمولا بیشترین رشد جنین در ماه اخر هستش و بخاطر تنگ شدن جاش به سمت پایین حرکت میکنه😁
استراحتتون رو بیشتر کنید
و حتما از دکترتون کارایی که باید رعایت کنید توی این ماه رو بپرسید که زایمان خوبی داشته باشید😍

نهال هستم🍃دختری از جنس نور🤍🌿پزشک