2777
2789

اگه خونه کوچیکه که جا نداری میتونی از این چند کاره ها بگیری

که مثلا هم سبزی خورد کنه هم چرخ گوشت و مخلوط کن و اینا

ولی اگه دوست داری جهیزیت خیلی زیاد باشه و تو چشمم باشه باید همشو جدا جدا بگیری 

من قهوه ساز و اینا همشو خودم گرفتم

ت‍‌وی ت‍‌ک ت‍‌ک ل‍‌ح‍‌ظ‍‌ات زن‍‌دگ‍‌ی‍‌م م‍‌ث‍‌ل ح‍‌رف "ح" وس‍‌ط اس‍‌م م‍‌م‍‌د ح‍‌س اض‍‌اف‍‌ی ب‍‌ودن م‍‌ی‌ک‍‌ن‍‌م :(

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب میوه گیری..چرخ گوشتی..اتو..پنکه ..جارو برقی.پلوپز..همزن برقی..مایکروفر یا توستر...یخچال ..لباس شویی..اگه گازت رومیزی نیست..گاز هم بگیر...

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.

بستگی به خودت داره‌.اگه کیک و شیرینی درست میکنی همزن.اگه حساسی و گوشت چرخ شده بیرون و نمیگیری چرخ گوشت.غذاساز.ابمیوه گیری سه کاره.سرخ کن یا هواپز هم کار راه اندازن.اگه شاغل باشی هم پلو پز خوبه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
آب میوه گیری..چرخ گوشتی..اتو..پنکه ..جارو برقی.پلوپز..همزن برقی..مایکروفر یا توستر...یخچال ..لباس شو ...

پنکه چرا؟

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
اگه خونه کوچیکه که جا نداری میتونی از این چند کاره ها بگیری که مثلا هم سبزی خورد کنه هم چرخ گوشت و ...

ن من میخوام ب چش بیاد از یه طرفی اشتباهی رفتم آبمیوه گیر چهار کاره خریدم 🥲😑

سعی کن زیاد شلوغش نکنی نمیگم نگیر فقط وسیله هایی بگیر که چندکارن مثلا غذاساز خیلی خوبه کاره سبزی خردکن ومخلوط کن و..  راانجام میده نرو سبزی خرد کن یا مخلوط کن جدا نخر ممکنه خونت جانباشه 

ن من میخوام ب چش بیاد از یه طرفی اشتباهی رفتم آبمیوه گیر چهار کاره خریدم 🥲😑

لیست کامل جهیزیه و دارم نه فقط برقی

اگه لازمت میشه بفرستم واست

ت‍‌وی ت‍‌ک ت‍‌ک ل‍‌ح‍‌ظ‍‌ات زن‍‌دگ‍‌ی‍‌م م‍‌ث‍‌ل ح‍‌رف "ح" وس‍‌ط اس‍‌م م‍‌م‍‌د ح‍‌س اض‍‌اف‍‌ی ب‍‌ودن م‍‌ی‌ک‍‌ن‍‌م :(
بستگی به خودت داره‌.اگه کیک و شیرینی درست میکنی همزن.اگه حساسی و گوشت چرخ شده بیرون و نمیگیری چرخ گو ...

چرا آبمیوه گیر ۳ کاره؟ میگن آخ خوب نیست

همزن آره 

وغذا ساز کاربردش چیه

لیست کامل جهیزیه و دارم نه فقط برقی اگه لازمت میشه بفرستم واست

اره گلم بی زحمت برام بفرس واقعا سردرگمی

یکی هم مارک پاناسونیک خوبه؟ بوش میگن فیکش زیاده

سعی کن زیاد شلوغش نکنی نمیگم نگیر فقط وسیله هایی بگیر که چندکارن مثلا غذاساز خیلی خوبه کاره سبزی خرد ...

غذاساز  مارک خوبی میشناسید چون واقعا کارایش رو نمیدونم

گلم برای جهیزیه پنکه هم میزارن؟

بله حتما بخر

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

غذاساز  مارک خوبی میشناسید چون واقعا کارایش رو نمیدونم

من واقعیتش خودم نگرفتم همون جداگرفتم ولی پشیمون شدم چون خونمم کوچیکه جاندارم  از تجربیاتم گفتم که مثله من به مشکل نخوری حالا یه تحقیقی همینجاوجاهای دیگه بکن