2777
2789
ن من میخوام ب چش بیاد از یه طرفی اشتباهی رفتم آبمیوه گیر چهار کاره خریدم 🥲😑

اگه استفادت زیاد پس بده

چند کاره یک موتور چند کار مختلف رو انجام میده برای همین نسبت به بقیه زودتر خراب میشن 

اگه هم استفادت کمه همون خوبه

بستگی داره شما بیشتر از چی بخوای استفاده کنی

مثلا خودم آسیاب  و چرخ گوشت  آبمیوه‌گیری سالی یه بار بشه استفاده کنم ولی خوب بازم نیاز میشه 

اگه کامل نشد بخری تو زندگی مشترکتون می‌خرید 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم اما اینطوریم ک ب چش بیاد 🥲 ن مستاجر نیستیم 

برای خودت زندگی کن.

برای دل خودت

راحتی خودت . اولویتت باشه.

در کل مثلا خونه 70 متری خیلی تیر و تخته نمی خواد. خیلی وسایل بزرگ و ......... نمی خواد. خونه شبیه انباری میشه

به نظر من ساندویچ سازو .اسپرسو ساز .این جور چیزا اگ استفاده نمیکنی نخر ولی گوشکوب برقی حتما بخر واسه ...

آها ممنون اسپرسو ساز از قبل خریده بودیم😶

گوشکوب برقی پس میخرم ممنون

اتو . پنکه . جارو برقی . سشوار . چهار کاره . غذاساز . همزن برقی کاسه دار . قهوه ساز . آون تستر .

من وسیله برقی همینا رو گرفتم 

یخچال و لباسشویی هم که همسرم گرفت 

بستگی داره به خودت دیگه که چی بیشتر نیازت باشه و استفاده کنی 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

بستگی داره شما بیشتر از چی بخوای استفاده کنی مثلا خودم آسیاب  و چرخ گوشت  آبمیوه‌گیری سال ...

فهمیدم ممنون اما چرخ خیاطی هم میزارن توی جهیزیه اما من بلد نیستم واجبه ک باشه؟

فهمیدم ممنون اما چرخ خیاطی هم میزارن توی جهیزیه اما من بلد نیستم واجبه ک باشه؟

نه بابا واجب نیست 

این چیزا دیگه اصلا مهم نیست 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
اتو . پنکه . جارو برقی . سشوار . چهار کاره . غذاساز . همزن برقی کاسه دار . قهوه ساز . آون تستر . من ...

پنکه جز جهیزیه است دیگ؟

غذاساز فک کنم خیلی خوبه همه میگن فقط مارک غذاسازتون چیه

پنکه جز جهیزیه است دیگ؟ غذاساز فک کنم خیلی خوبه همه میگن فقط مارک غذاسازتون چیه

آره پس جزو جهیزیه نیست؟ 

ما یه مدت کولرمون خراب بود پنکه نبود از گرما ذوب شده بودیم 

غذاساز من کوکینگ مارکش ۱۲۰۰ وات هست خیلی راضیم ازش 

اونموقع که خواستیم بخریم مارک یونیک و دسینی تموم کرده بودن اینم مجبور شدم این مارکی بخرم فکر میکردم بد باشه ولی عالیه واقعاااااا

خواستی وسیله برقی بخری ۱۲۰۰ وات ۱۸۰۰ وات بخر 

پایین تر نخر توانستم پایینه زود خراب میشن 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

آره پس جزو جهیزیه نیست؟  ما یه مدت کولرمون خراب بود پنکه نبود از گرما ذوب شده بودیم  غذا ...

توانشون