2777
2789
عنوان

بیاین بگین ارایشم چطوره

136 بازدید | 21 پست

۱۵ سالمه 

ریمل 

رژگونه 

رژ با تینت 

و یکم سایه و هایلایتر 

کرم پودر و کانسیلر و اینا هم نمی‌زنم 

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

اگه کلاس آنلاین و رایگان زومبا میخوای بیا تاپیک آخرم کامنت بزار و درخواست بده تا لینک بدم

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سایه چه رنگی ترند و خوشگله بزنی ؟

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

یه سال ازت بزرگ ترمبر عکس تو کرم پودر و کانسیلر و رژ و رژ گونه و ریمل میزنم فقط سایه نمیزنم

آخه میدونی به دوستت اگه برسی و روتین پوستی بری نیازی به کرم پودر و کانسیلر پیدا نمیکنی بعد وقتی ریمل بزنید میبینی چقدر تغییر می‌کنی و چشمانت خوشگل تر میشه به نظرم کرم پودر رو‌ حذف کنید خیلی بهتره خیلی آسیب میزنه به پوستت

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

ملایمه وکم

منم که ضد افتاب یه تینت و ریمل میزنم بیرون همچین زل میزنن به ادم مخصوصا خانما انقددد خجالت میکشم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

سایه چه رنگی ترند و خوشگله بزنی ؟

من اصلا پر رنگ نمی‌زنم فقط صورتی ملایم میزنم یا نارنجی کنار چشمم سایه شاین دار یا هایلایتر میزنم خیلی قشنگه

آخه میدونی به دوستت اگه برسی و روتین پوستی بری نیازی به کرم پودر و کانسیلر پیدا نمیکنی بعد وقتی ریمل ...

من روتین پوستی خاصی ندارم پوستم هم صافه🤦‍♀️ بنظر خودمم نیازی ب کرم پودر ندارم

ولی معتادش شدم

‏‌ 𝑰 𝑳𝑶𝑺𝑻 𝑴𝒀 𝑺𝑴𝑰𝑳𝑬