2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی تشریف بیارین لطفا

127 بازدید | 24 پست

چقدر قبل انجام کارها استخاره می کنید؟

یک کاری رو میخواستم شروع کنم ،قبلش زنگ زدم استخاره کردن ،گفتن اصلا خوب نیست ،

الان خیلی ناراحتم 

هم می خوام اون کار انجام بدم ،هم میترسم  که استخاره ش بد اومده

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.
من حتی برای عمل زیبایی بینیم هم استخاره کردم 😂 

جوابش چی بود؟ عمل کردی به جواب استخاره؟

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استخاره شرایط داره 

اول با عقل بسنجی دوم مشورت کنی به نتیجه نرسیدی استخاره کن. اگر استخاره کردی بد اومد شرایط جدیدشو بگیر مثلا بگو اگر نرم چطوره؟  گاهی استخاره جواب نمیده باید بیشتر تحقیق کرد

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
جوابش چی بود؟ عمل کردی به جواب استخاره؟

گفت حتما انجام بده ،فردا وقت معاینه گرفتم 

میدونی من چند ماه قبل یه خاستگار برام اومده بود تاپیک قبلیم داستانش هست میتونی بری بخونی 

بعد دوستم با تسبیح براش استخاره گرفت ببین سه چهار بار استخاره گرفت همش منفی و انجام نده در اومد بعد یه مدت دیدم واقعا درست بوده...

استخاره شرایط داره  اول با عقل بسنجی دوم مشورت کنی به نتیجه نرسیدی استخاره کن. اگر استخاره کرد ...

عزیزم با عقل سنجیدم و برای بهتر شدن شرایط زندگی مون کاری رو می‌خوام شروع کنم ...به نظر خودم که خوبه که این کار رو شروع کنم ..

فقط با خودم گفتم من که همه چیز رو نمی دونم .بزار استخاره بگیرم ،که جوابش اصلا خوب نیست ،اومد

کار دیگه ای هم مد نظرم هست،به نظرت برای اون کار هم استخاره بگیرم؟

آها یه چیز دیگه ،وقتی خواستم استخاره بگیرم تلفنی بود البته ....روبه قبله ننشسته بودم و فقط چندبار صلوات فرستادم ...ممکنه به خاطر این جوابش خوب نیومده باشه؟

عزیزم با عقل سنجیدم و برای بهتر شدن شرایط زندگی مون کاری رو می‌خوام شروع کنم ...به نظر خودم که خوبه ...

برای کار جدید هم بگیر

نه ربطی نداره

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
برای کار جدید هم بگیر نه ربطی نداره

برای کار جدید هم استخاره گرفتم ،بزرگوار امروز رو دور نه گفتن به من افتاده  

برای کار جدید هم استخاره گرفتم ،بزرگوار امروز رو دور نه گفتن به من افتاده    

استخاره یه مشکلی میبینه. شاید نیاز به اذن و اجازه کسی داری. پیش کی استخاره میگیری؟ 

برای کار جدید هم بگیر نه ربطی نداره

برای این کار دوم که مد نظرم هست ،پارسال استخاره گرفتم خیلی خوب آمد ،منتها پارسال بچم کوچیکه بود ،اقدام نکردم ،

امسال جدی میخواستم اقدام کنم که بد اومد   

شما جای من باشین چکار میکردین؟

استخاره یه مشکلی میبینه. شاید نیاز به اذن و اجازه کسی داری. پیش کی استخاره میگیری؟ 

دفتر آیه الله سیستانی زنگ میزنم

برای این کار دوم که مد نظرم هست ،پارسال استخاره گرفتم خیلی خوب آمد ،منتها پارسال بچم کوچیکه بود ،اقد ...

یه چیزی میخواد به نظرم. شوهرت میدونه؟ 

یه چیزی میخواد به نظرم. شوهرت میدونه؟ 

آره می‌دونه 

برای کار اول کامل راضی هست ،برای کار دوم صد درصد راضی نیست ،چون من دلم میخواد میگه باشه انجامش بده

آره می‌دونه  برای کار اول کامل راضی هست ،برای کار دوم صد درصد راضی نیست ،چون من دلم میخواد میگ ...

فوریه؟ زمان بگذره میشه؟